Gasztro

Virsli mártogatós

Kedves Látogatók!

Gyors, egyszerű vacsora ötlet 2 személyre – mindenkinek ajánlott. Jó étvágyat !  

A recept 2 adagra 

Hozzávalók

40 dkg leveles tészta 

3 db virsli 

1 db / 20 dkg / camembert sajt /

1 tojás 

1 evőkanálnyi szezámmag 

Elkészítés:

A leveles tésztát félbevágjuk és nagyon vékonyra kinyújtjuk. Kört vágunk ki belőle, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük .A közepére rátesszük az egész camembert sajtot. Ezután kinyújtjuk a tészta másik felét és ugyanakkora kört vágunk belőle, és a tetejére helyezzük. a sajton körbe lenyomkodjuk a tésztát. A tésztából cikkeket vágunk . Minden cikk szélére virsli karikát teszünk és felgöngyöljük a sajt mellé , becsomagolva a virslit. Ugyanezt az alsó tésztával is megtesszük. Így a sajt körül két körben helyezkednek el a virsli darabok . A tetejét megkenjük felvert tojással és szezámmagot szórunk rá. 200 fokon 30 percig sütöm. 

Frissen fogyasztható.

Forrás: NewGourmentShef



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Strucctojásos lecsó is készült a 24. Szentesi Lecsófesztiválon

Elkezdődött  – a Fidesz szentesi csapata mindenkit vár egy tányér lecsóra!

admin

Jövőhéten ismét rotyog Szentesen a lecsó 250 bográcsban a héten még lehet jelentkezni!

McChicken-t Erős Pistás majonézes szósszal és paprikás sajttal, illetve a Marhaburgert Erős Pistás szósszal és paprikás sajttal próbálhatják ki a csípős ízek kedvelői 

Magyaros csípős tekercs

admin

Karácsonyi zserbógolyó

admin

Ünnepi Halászlé

admin

Kocsonya

admin

Megválasztották az ország legjobb pálinkáit

admin