Gasztro

Ünnepi Halászlé

A mienk egy tradicionális halászlé recept. Fogadjátok szeretettel.

Valamint ez úton kívánunk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Évet!

A recept:

Hozzávalók:

2 kg ponty 40 dkg (3 nagy fej) vöröshagyma

3 ek zsír, 2 liter víz

Só, bors, piros őrölt paprika és egyéb fűszerek ízlés szerint

2 db  halászlé kocka

Elkészítés: 

A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk – a fejét, farkát és a csontos, szálkás részeit jó puhára megfőzzük a hagymával és a fűszerekkel együtt. Majd a hal és csontos darabokat egy sűrű szitán átpasszírozzuk, így egy sűrű halhús pép kerül a szálkamentes lébe. Ezt követően a tiszta, sózott haldarabokat belehelyezzük a lébe, főzzük 15 percet és tálaljuk.

Erős paprikát és friss kenyeret kínálunk hozzá.

Forrás: NewGourmetShef



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

McChicken®-t Erős Pistás majonézes szósszal és paprikás sajttal, illetve a Marhaburgert Erős Pistás szósszal és paprikás sajttal próbálhatják ki a csípős ízek kedvelői 🍔

cs3_endre

Magyaros csípős tekercs

cs3_admin

Karácsonyi zserbógolyó

cs3_admin

Kocsonya

cs3_admin

Megválasztották az ország legjobb pálinkáit

cs3_admin

Birsalma kompót

cs3_admin

A nagy melegben egy kellemes koktél: New Yorker

cs3_admin

A Karikó-féle Huncut szilva herceg lett az ország tortája

Pászti Dániel

Itt a spárga szezon, két egyszerű recept

cs3_admin