Gasztro

Ünnepi Halászlé

A mienk egy tradicionális halászlé recept. Fogadjátok szeretettel.

Valamint ez úton kívánunk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Évet!

A recept:

Hozzávalók:

2 kg ponty 40 dkg (3 nagy fej) vöröshagyma

3 ek zsír, 2 liter víz

Só, bors, piros őrölt paprika és egyéb fűszerek ízlés szerint

2 db  halászlé kocka

Elkészítés: 

A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk – a fejét, farkát és a csontos, szálkás részeit jó puhára megfőzzük a hagymával és a fűszerekkel együtt. Majd a hal és csontos darabokat egy sűrű szitán átpasszírozzuk, így egy sűrű halhús pép kerül a szálkamentes lébe. Ezt követően a tiszta, sózott haldarabokat belehelyezzük a lébe, főzzük 15 percet és tálaljuk.

Erős paprikát és friss kenyeret kínálunk hozzá.

Forrás: NewGourmetShef

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Magyaros csípős tekercs

cs3_admin

Karácsonyi zserbógolyó

cs3_admin

Kocsonya

cs3_admin

Megválasztották az ország legjobb pálinkáit

cs3_admin

Birsalma kompót

cs3_admin

A nagy melegben egy kellemes koktél: New Yorker

cs3_admin

A Karikó-féle Huncut szilva herceg lett az ország tortája

Pászti Dániel

Itt a spárga szezon, két egyszerű recept

cs3_admin

Húsvéti kalács

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább