Kistelek

Kisteleken rongált, lopott, őrizetbe került

Gépjárműveket rongált meg és egy hétvégi házból több szerszámot is ellopott egy férfi Kisteleken. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették a gyanúsítottat.

A megalapozott gyanú szerint egy 32 éves férfi 2022. december 7-én Kisteleken egy kereskedelmi telephely udvarába bement és az ott tárolt autók ablaküvegeit betörte. A rongáló több mint 600 ezer forintos kárt okozott a járművek tulajdonosának. A rendőrök az elvégzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak és a Kisteleki Rendőrkapitányságra elállították. A nyomozók az eljárás során megállapították, hogy a gyanúsított az elmúlt hónapban betört egy helyi ingatlanba is, ahonnan kéziszerszámokat lopott el. 

Ellene lopás és rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök őrizetbe vették és az ügyészségen kezdeményezték a letartóztatását.

police.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Állatvásárnak alakítottak ki helyet a kisteleki vásárban

tk_arpad

Kerékpáros szervizpontot adtak át Kisteleken

tk_arpad

Év eleji beszélgetés Nagy Sándorral, Kistelek polgármesterével

tk_arpad

Január 8-án lesz az első kisteleki vásár 2023-ban

tk_arpad

Egy 15 éves lányt keresnek a kisteleki rendőrök

tk_arpad

Kamion pótkocsija gyulladt ki az M5-ös autópályán Kistelek határában

tk_arpad

Újraélesztették a sofőrt, aki fának hajtott Kisteleken

cs3_admin

Eltűnt egy kisteleki férfi

tk_arpad

Két autó ütközött össze az M5-ös autópályán Szeged térségében

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább