Csongrád

Tragédia a Körös-torokban: meghalt egy fesztiválozó a zárónapon

Hajnalban az egyik szórakozóhelyen egy fiatal férfi rosszul lett és meghalt.

Idén is teltházas buli volt a hétvégén a Körös-toroki napok (KTN) Csongrádban, a programokat azonban egy tragédia árnyékolta be vasárnap – írja a Tények. A portál tudósítójának egy szemtanú elmesélte, hogy hajnalban az egyik szórakozóhelyen, tőlük közel 50 méterre a pult előtt összeesett egy fiatal férfi. Azonnal többen a segítségére siettek, köztük a biztonságiak is. A mentők gyorsan a helyszínre értek és közel egy órán keresztül próbálták újraéleszteni a fiatal férfit, de a szemtanú szerint meghalt.

A rendőrség lezárta a területet, ahova még nyomozók is érkeztek. A bulit beszüntették és a szórakozókat pedig hazaküldték. A rendőrség tájékoztatása szerint eljárásban vizsgálják az eset körülményeit.

Az eset után vasárnap délután megszólalt a KTN szervezője is. A szervező közösségi oldalán megosztott közleményükben megerősítették, hogy augusztus 3-án, a KTN zárónapján egy férfi rosszul lett a fesztiválon, ezt észlelve a biztonsági szolgálat személyzete és a helyszínen lévő mentőszolgálat megkezdték a férfi újjáélesztését, de már nem tudtak segíteni rajta. Ezt követően úgy döntöttek, hogy kegyeleti okokból leállítják a rendezvényt.

Családja szerint rengeteg energiaitalt ivott a csongrádi fesztiválon meghalt fiatal

A 26 éves Dániel testvérével és annak párjával, valamint két barátjukkal szórakozott, amikor a tragédia történt.

A fiatalember sógornője az RTL Híradónak elmondta, hogy a meghalt fiatalember sohasem ivott, aznap is józan volt, így értetlenül állnak halála előtt.

“Igazából semmit nem tudunk. Szegény összeesett hirtelen és leállt a szíve. Kérdezték ugye, hogy esetleg valamilyen tudatmódosító szert fogyasztott-e, de nem. Egyáltalán soha nem drogozott, vagy akármi ilyesmi. Akkor este is, amikor lent voltunk, egyáltalán nem volt részeg, és nem sok alkoholt fogyasztott” – nyilatkozott megtörten Balog Vanessza.

Hozzátartozói nem tudnak róla, hogy bármilyen betegsége lett volna. Úgy gondolják, hogy inkább a rendszeres energiaital-fogyasztás vezethetett a szívleálláshoz.

“Hogy pontosan mennyit ivott, azt nem tudom, de egyébként igen sűrűn fogyasztott energiaitalt meg kólát” – mesélte sógornője.

Fotó: RTL



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Csongrádon, az Új Esélyben rendszeressé váltak a lelki alkalmak

cs3_szerk2

“Got talent” tehetségkutató Csongrádon

cs3_szerk2

Nem jutott messzire a Csongrádról lopott kocsival a tolvaj

cs3_szerk2

Szentes és Csongrád is fellélegezhet, érkezik a lehűlés és az eső

cs3_szerk2

Szüreti hétvége és káposztafőző verseny Csongrádon 

kissferenc

16.754 MÉTERES REKORDDAL ZÁRULT AZ IDEI CSONGRÁDI RÁDIÓS TALÁLKOZÓ

kissferenc

“Bent:Csend. A Béke itt kezdődik…” – Reményik Sándor

cs3_szerk5

Elismerések átadása Csongrádon

cs3_szerk5

Cseh Tamara birkózó világbajnoki 12. helyezést ért el 

cs3_szerk5