Mindszent

A mindszenti emberek segítenek, a baloldal gyűlöletet kelt

Gyurcsány emberei Mindszenten is csak a gyűlöletet keltik megbékélés és az építkezés helyett. Ezzel szemben sokan tényleges segítséget nyújtanak a helyi időseknek.

„Folyamatosan szépül a Mindszent-Mártély-Székkutas Többcélú Kistérségi Társulás Időskorúak ápolást-gondozást nyújtó Otthona” – számolt be a helyi önkormányzat. A közösségi oldalra feltöltött posztból kiderült, hogy az idősek rengeteg segítséget kapnak a helyi polgároktól, vállalkozóktól. A Kovács Gépszer Kft. munkatársai április elején megoldották a csapadékvíz elvezetés problémáját az otthon főfrontja előtt, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum és a Szentesi Ágazati Képzőközpont másodikos festő diákjai és oktatója az önkormányzattal közös erővel kívül-belül újrafestették az épületet. Magánszemélyek pedig ágyakat, festményeket, szekrényeket (stb.) ajánlanak fel.

Ezzel szemben Gyurcsány mindszenti helytartója mindössze arra volt képes, hogy a polgármester háza előtt trágár kifejezéseket ordibálva tüncikézzen. Történt ugyanis, hogy az idősotthon egykori fenntartója, a Hódmezővásárhelyi Többcélú Kistérségi Társulás (élén Márki-Zay Péterrel) 2022 telén megbízást adott a Mindszenti Idősek Bentlakásos Otthonát is üzemeltető Kapcsolat Központ igazgatójának, hogy készítsenek megtakarítási, költséghatékonysági tervet. Ennek értelmében ideiglenesen a mindszenti idősek Hódmezővásárhelyre kerültek volna, hogy ne kelljen annyit fizetnie Márki-Zaynak.

Ezen felbuzdulva Gyurcsány helyi embere, Jancsovics Attila lemondott képviselői mandátumáról, hogy meneküljön a balhéból, és miután az első nehezebb helyzet elől lelépett a testületből (hogy ne tudják felelősségre vonni), tüntetést szervezett az „otthon megmaradásáért”. Az egész természetesen jó balos szokás szerint nem volt más, mint gyűlöletkeltés és a békétlenség fokozása volt. Nem véletlen, hogy a baloldal emberei mind felsorakoztak, hogy hátha politikai tőkét tudnak kovácsolni az ügyből:

Az, hogy az idősek otthona a mai napig, megújult működési engedéllyel és új fenntartóval helyben látja el az időseket, azoknak köszönhető, akik csendben tették a dolgukat, nem hagyták magukat megfélemlíteni és kilobbizták, hogy az otthon működhessen.

Nekik jár a hatalmas köszönet, miattuk fejlődik az idősek otthona Mindszenten!- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Nagypál Dóra, mindszenti fodrásztanuló ismét maga mögé utasított mindenkit

Szabó Viktor

RTL: fiával pályázik a megyei elnök

Szabó Viktor

Újabb mélységekben a mindszenti baloldal

Szabó Viktor

Farkas Dániel Mindszenten: A politikai kalandoroktól és a hazugságoktól óvakodjanak! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

A nagy mindszenti szavazatvásárlás

Szabó Viktor

Átlépték a vörös vonalat: Sortüzet vízionál a mindszenti baloldal

Szabó Viktor

Pünkösdi vigasságok lesznek a hétvégén Mindszenten

Szabó Viktor

Félelem a mindszentiek szívében

Szabó Viktor

Mindszenten fogtak tolvajt a rendőrök

Szabó Viktor