Szentes

Vagyonfelélés Szentesen: 1 év – 11 eladósorba került városi ingatlan

Egy év alatt 11 városi tulajdonban lévő ingatlant adott volna el a Szabó Zoltán Ferenc által vezetett szentesi önkormányzat. Visszanéztük az elmúlt esztendőben a testület elé került előterjesztéseket, amikből kiderül: röpke egy év alatt 11 közvagyon tárgyát képező ingatlantól szabadultak, szabadultak volna meg.

Miután megszellőztettük, hogy a 2024-es évet újabb önkormányzati vagyon elherdálásával kezdené az önkormányzat, a város polgármestere a Szentes TV-be rohant magyarázkodni. Elmondása szerint mindössze 3 önkormányzati lakás került eladásra, azonban a többi városi ingatlanról, melyek eladósorba kerültek az elmúlt 1 évben, „elfelejtett” beszámolni.

Úgy döntöttünk, pótoljuk a hiányosságát, és összeszedtük az előterjesztéseket, melyek a képviselő-testület elé kerültek. Ezekből világosan látszik, miként élik fel a település vagyonát. 11 ingatlantól (nem csak lakásoktól) próbáltak megszabadulni. A testületi-ülések dátumát és az előterjesztéseket pirossal kereteztük:

Hamarosan hozzuk az üléseken készült jegyzőkönyvek vonatkozó részeit is, amiből pontosan kiderül, végül mekkora vagyontól „szabadították meg” a lakosokat. (Annyit már most elárulunk, hogy a lakáseladások java zárt ajtók mögött, a lakosok, a média és mindenki kizárásával történt, így pontosan nem fogjuk tudni megmondani, hogy miként adtak túl a városi vagyonon.)- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

BRFK: Elfogtak két férfit közösség tagja elleni erőszak miatt – egyiküket Szentesen

Szabó Viktor

Hivatalos: Szentes régi-új polgármestere: Szabó Zoltán Ferenc

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Éljünk a lehetőségeinkkel!

Szabó Viktor

Farkas Sándor: Csak a BÉKE, csak a FIDESZ!

Szabó Viktor

Szentes és Magyarország választ – ÉLŐ közvetítés!

Szabó Viktor

Vállalkozói szabadegyetemet hoznának létre Bozó Zoltánék Szentesen + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: A gyermekek bevonásával, a legsötétebb hazugságokkal próbálják befeketíteni csapatom tagjait

Szabó Viktor

„Szirbik Imre után a Szabó nevezetű polgármester lényegében nem csinál semmit sem” + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Mindszentnél, Szentesnél és Csongrádnál is virágzik a Tisza

Szabó Viktor