Szentes

Vagyonfelélés Szentesen: 1 év – 11 eladósorba került városi ingatlan

Egy év alatt 11 városi tulajdonban lévő ingatlant adott volna el a Szabó Zoltán Ferenc által vezetett szentesi önkormányzat. Visszanéztük az elmúlt esztendőben a testület elé került előterjesztéseket, amikből kiderül: röpke egy év alatt 11 közvagyon tárgyát képező ingatlantól szabadultak, szabadultak volna meg.

Miután megszellőztettük, hogy a 2024-es évet újabb önkormányzati vagyon elherdálásával kezdené az önkormányzat, a város polgármestere a Szentes TV-be rohant magyarázkodni. Elmondása szerint mindössze 3 önkormányzati lakás került eladásra, azonban a többi városi ingatlanról, melyek eladósorba kerültek az elmúlt 1 évben, „elfelejtett” beszámolni.

Úgy döntöttünk, pótoljuk a hiányosságát, és összeszedtük az előterjesztéseket, melyek a képviselő-testület elé kerültek. Ezekből világosan látszik, miként élik fel a település vagyonát. 11 ingatlantól (nem csak lakásoktól) próbáltak megszabadulni. A testületi-ülések dátumát és az előterjesztéseket pirossal kereteztük:

Hamarosan hozzuk az üléseken készült jegyzőkönyvek vonatkozó részeit is, amiből pontosan kiderül, végül mekkora vagyontól „szabadították meg” a lakosokat. (Annyit már most elárulunk, hogy a lakáseladások java zárt ajtók mögött, a lakosok, a média és mindenki kizárásával történt, így pontosan nem fogjuk tudni megmondani, hogy miként adtak túl a városi vagyonon.)- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A polgárőröknek (is) köszönhetően probléma mentesen űzték el a telet Szentesen

Szabó Viktor

Lövések hangja zavarhatja meg a szentesi csöndet

Szabó Viktor

Ápolót keresnek a szentesi kórház belgyógyászati szakrendelésére!

Szabó Viktor

Készenléti rendőrök oltottak el egy égő autót Szentesnél

Szabó Viktor

Szentes és Csongrád környékén is razziázik a rendőrség

Szabó Viktor

Két diák jutott a vármegyei döntőbe a Boros Kazinczy-versenyén

Szabó Viktor

Visit Szentes – közpénzen “visít” Szabó Zoltán Ferenc kampánya

Szabó Viktor

Szabóék döntöttek: mintegy 360 milliótól fosztják meg a szentesieket

Szabó Viktor

A városvezetés nem bízik a szentesiekben? Másnak adnák a helyiek támogatását!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább