Belföld Szentes

Farkas Sándor: A magyar emberek kiálltak hazánk szuverenitása mellett

A magyar emberek kiálltak hazánk szuverenitása mellett, és elsöprő többségük mondott nemet arra, hogy az életünket alapvetően befolyásoló kérdésekben mások döntsenek helyettünk – mondta el Farkas Sándor, térségünk országgyűlési képviselője azon a sajtótájékoztatón, melyet a nemzeti konzultáció kapcsán tartott.

A politikus ismertette, hogy a szuverenitásunk védelméről szóló kérdőívre 1,5 millió ember válaszolt, akik 98%-a azon az álláspontot van, hogy a fegyverszállítás helyett tűzszünetre és fegyvernyugvásra van szükség.

A konzultációban emellett mindenki elmondhatta véleményét az új uniós migrációs csomagról, és azokról a brüsszeli követelésekről és javaslatokról is, amelyek szűkítenék a magyar gazdaság mozgásterét. A génmódosított ukrán gabonára vonatkozó szabályok lazításáról is kialakíthatták az álláspontjukat a válaszadók.

„Fontos, hogy megfelelő minőségű és biztonságos élelmiszer kerüljön mindenki asztalára. Úgy látjuk, hogy a magyar mezőgazdaság képes erre. A szankciók azonban nem segítenek a mezőgazdaságon, ezért fontos, hogy kiálljunk a magyar gazdák érdekében és védelmében” – fogalmazott Farkas Sándor.

A miniszterhelyettes aláhúzta: a korábbi konzultációk alkalmával sem kapott akkora felhatalmazást a kormányt, mint most. Európában máshol nincs példa arra, hogy kikérjék a polgárok véleményét, Magyarországon vezetésének azonban fontos az emberek véleménye.

A konzultáció eredményei:



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasói levél: Lampionos felvonulás fényes nappal

Szabó Viktor

Vége a recessziónak, már nem stagnál a magyar gazdaság!

Szabó Viktor

A holdbeli csónakost mutatja be a Békéscsabai Jókai Színház

Szabó Viktor

Szentest a katasztrófavédelem mentheti meg a csípős helyzettől

Szabó Viktor

Ezen a hétvégén sem pihentek a szentesi táncosok

Szabó Viktor

CS3.HU EXKLUZÍV: Megkérdeztük Farkas Sándort a szentesi gyilkosságról

Szabó Viktor

HIVATALOS: Azonosították a szentesi gyilkosság elkövetésével gyanúsítható személyt!

Szabó Viktor

Ünnepélyes ezredsorakozót tartottak Szentesen + FOTÓK + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Életeket mentett Bozó Zoltán és csapata

Szabó Viktor