Belföld Szentes

Farkas Sándor: A magyar emberek kiálltak hazánk szuverenitása mellett

A magyar emberek kiálltak hazánk szuverenitása mellett, és elsöprő többségük mondott nemet arra, hogy az életünket alapvetően befolyásoló kérdésekben mások döntsenek helyettünk – mondta el Farkas Sándor, térségünk országgyűlési képviselője azon a sajtótájékoztatón, melyet a nemzeti konzultáció kapcsán tartott.

A politikus ismertette, hogy a szuverenitásunk védelméről szóló kérdőívre 1,5 millió ember válaszolt, akik 98%-a azon az álláspontot van, hogy a fegyverszállítás helyett tűzszünetre és fegyvernyugvásra van szükség.

A konzultációban emellett mindenki elmondhatta véleményét az új uniós migrációs csomagról, és azokról a brüsszeli követelésekről és javaslatokról is, amelyek szűkítenék a magyar gazdaság mozgásterét. A génmódosított ukrán gabonára vonatkozó szabályok lazításáról is kialakíthatták az álláspontjukat a válaszadók.

„Fontos, hogy megfelelő minőségű és biztonságos élelmiszer kerüljön mindenki asztalára. Úgy látjuk, hogy a magyar mezőgazdaság képes erre. A szankciók azonban nem segítenek a mezőgazdaságon, ezért fontos, hogy kiálljunk a magyar gazdák érdekében és védelmében” – fogalmazott Farkas Sándor.

A miniszterhelyettes aláhúzta: a korábbi konzultációk alkalmával sem kapott akkora felhatalmazást a kormányt, mint most. Európában máshol nincs példa arra, hogy kikérjék a polgárok véleményét, Magyarországon vezetésének azonban fontos az emberek véleménye.

A konzultáció eredményei:- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

Szabó Viktor

Fánkot sütöttek és maszkokat készítettek a Zsoldosban

Szabó Viktor

Orbán Viktor: a gyermekvédelem ügyében zéró tolerancia van, a gyerek abszolút, teljes körű védelmet élvez

Szabó Viktor

Ma dönthet az Országgyűlés az új államfőről

Szabó Viktor

Robbantanak Szentes közelében!

Szabó Viktor

Fenntarthatósági Munkacsoport alakult a Horváth Mihály Gimnáziumban

Szabó Viktor

3D-s kiállítás nyílik Szentesen

Szabó Viktor

Február 26-án választ államfőt az Országgyűlés

Szabó Viktor

Orbán Viktor: pedofil vagy ahhoz kapcsolódó bűncselekményekhez kötődő ügyekben nincs pardon!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább