Szentes

Folytatódik az évek óta tartó vagyonfelélés Szentesen

Újabb önkormányzati lakások eladását szavazhatja meg a szentesi testület a csütörtöki ülésén, így a városi vagyon egy újabb darabja vándorolhat baráti kezekbe.

Már nem az első eset, hogy a Szabó Zoltán Ferenc által vezetett városban a település vagyonát átjátsszák az őket támogató magánembereknek. Sok tízmillió forintos épületektől, lakásoktól esik így el a város, teszik mindezt csöndben, a lakosság kizárásával.

Csütörtökön 3 újabb lakás eladása kerül a testület elé. A vezetők valószínűleg már lejátszották ezt a mérkőzést, annak ellenére is, hogy a pénzügyi és lakásügyi bizottság – belső információk szerint – nem szavazta meg a lakások eladását.  

Jó szokásukhoz híven – a városháza weboldala szerint – a csütörtöki közgyűlésen is zárt ülésen tárgyalják a lakáseladásokat. A „köz”vagyon helyzetéről így csak a „köz” nem tudhat semmit. Megbízható informátoraink szerint a lakások jóval a piaci ár alatt cserélhetnek gazdát, így még rosszabbul járhat Szentes városa.

A város tehát Szabó vezetése alatt feléli a vagyonát. Azt a vagyont, amit a helyiek a kemény munkájával sikerült felépítenie a településnek.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A polgárőröknek (is) köszönhetően probléma mentesen űzték el a telet Szentesen

Szabó Viktor

Lövések hangja zavarhatja meg a szentesi csöndet

Szabó Viktor

Ápolót keresnek a szentesi kórház belgyógyászati szakrendelésére!

Szabó Viktor

Készenléti rendőrök oltottak el egy égő autót Szentesnél

Szabó Viktor

Szentes és Csongrád környékén is razziázik a rendőrség

Szabó Viktor

Két diák jutott a vármegyei döntőbe a Boros Kazinczy-versenyén

Szabó Viktor

Visit Szentes – közpénzen “visít” Szabó Zoltán Ferenc kampánya

Szabó Viktor

Szabóék döntöttek: mintegy 360 milliótól fosztják meg a szentesieket

Szabó Viktor

A városvezetés nem bízik a szentesiekben? Másnak adnák a helyiek támogatását!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább