Gasztro

Ünnepi Halászlé

A mienk egy tradicionális halászlé recept. Fogadjátok szeretettel.

Valamint ez úton kívánunk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Évet!

A recept:

Hozzávalók:

2 kg ponty 40 dkg (3 nagy fej) vöröshagyma

3 ek zsír, 2 liter víz

Só, bors, piros őrölt paprika és egyéb fűszerek ízlés szerint

2 db  halászlé kocka

Elkészítés: 

A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk – a fejét, farkát és a csontos, szálkás részeit jó puhára megfőzzük a hagymával és a fűszerekkel együtt. Majd a hal és csontos darabokat egy sűrű szitán átpasszírozzuk, így egy sűrű halhús pép kerül a szálkamentes lébe. Ezt követően a tiszta, sózott haldarabokat belehelyezzük a lébe, főzzük 15 percet és tálaljuk.

Erős paprikát és friss kenyeret kínálunk hozzá.

Forrás: NewGourmetShef



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Strucctojásos lecsó is készült a 24. Szentesi Lecsófesztiválon

Elkezdődött  – a Fidesz szentesi csapata mindenkit vár egy tányér lecsóra!

admin

Jövőhéten ismét rotyog Szentesen a lecsó 250 bográcsban a héten még lehet jelentkezni!

McChicken-t Erős Pistás majonézes szósszal és paprikás sajttal, illetve a Marhaburgert Erős Pistás szósszal és paprikás sajttal próbálhatják ki a csípős ízek kedvelői 

Magyaros csípős tekercs

admin

Karácsonyi zserbógolyó

admin

Kocsonya

admin

Megválasztották az ország legjobb pálinkáit

admin

Birsalma kompót

admin