Térség

Május végére elkészülhet a Szeged-Ópusztaszer közötti kerékpárút

Bicycle sign on the road

Akad, ahol már kész az út, de olyan is, ahol még láthatóan a munkák elején tartanak a Szeged és Ópusztaszer közötti kerékpárúton – írta a bringazas.hu.

Több mint 1 milliárd forintból épülő kerékpárutat teljes hosszában idén májusban vehetik hivatalosan birtokba a bringások.

A Szegedtől Ópusztaszerig ve­­zető, jelenleg is épülő kerékpárút mellett újabb hasonló beruházásban vesz részt a me­­gyei önkormányzat, mondta Gémes László, a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés elnöke a delmagyar.hu oldalnak. Csanádpalotától Pitvaroson át Mezőhegyes irányába a megyehatárig vezet majd az új bicikliút, amelyet 1,1 milliárd forintos költségvetésből 18 kilométeres szakaszon valósítanak meg, és ami a Kö­vegyinek a meghosszabbítása lesz. A településekkel konzorciumban veszünk részt a projektben, jelenleg az engedélyes tervek készülnek, és amint azok megvannak, indíthatjuk a közbeszerzést kivitelezőt keresve. Jó esetben még az idén elkezdődhetnek a munkák, közölte a megyei közgyűlés vezetője.

Forrás: bringazas.hu, kiemelt kép illusztráció/Envato elements

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Megbilincselve vitték el azt a sofőrt, aki villanyoszlopnak ütközött egy személyautóval, Tiszakécskén

cs3_admin

Román luxus BMW csapódott másik két román járműnek az M5-ösön

cs3_admin

Fának csapódott egy autó Kiskunfélegyházánál

cs3_admin

Szerencsés baleset Mártélynál

cs3_admin

Frontális ütközés Kiskunfélegyházánál

cs3_admin

Szerdától lehet benyújtani az egységes kérelmeket

cs3_admin

Három jármű ütközött össze a 44-es főúton

cs3_admin

Kerékpárosgázolás Lakiteleknél

cs3_admin

Teljesen kiégett egy terepjáró az M5-ösön

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább