Kistelek

22. alkalommal ürítették ki a kupakgyűjtő szívet Kisteleken

Nagyon köszöni és továbbra is várja a felajánlásokat a mozgáskorlátozottak kisteleki csoportja, egyben kérik a kerékpárosoktól, ne nehezítsék meg a fémszív kiürítését – írta a kistelekjaras.hu.

Mindenkinek nagy köszönet, aki nem kidobja, vagy a szelektív hulladékba helyezi a műanyag kupakokat, hanem gyűjtögeti a csoportunknak, és elhozza nekünk ide – mondta Temesvári Istvánné, amikor 22. alkalommal is kiürítették a Kistelek központjában lévő fémszívet.

A kupakgyűjtő állomást a kisteleki kábelgyár támogatásával készítette Molnár Bt. a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesületének kisteleki csoportja számára, ebben gyűjtik a kupakokat, amelyek aztán jótékony célra fordítódnak. Ha valakinek szüksége van a támogatásra, van valamilyen megkeresés, akkor ahhoz csatlakoznak, ha nincs, akkor a bevételből a helyi csoport működési költségeihez tudnak hozzájárulni az adományozók.

A köszönet mellett azonban egy kérést is megfogalmazott Temesvári Istvánné:

Ez egy kupakgyűjtő, ez a funkciója, nem pedig kerékpártartó. Kérünk mindenkit, hogy ne lakatoljanak hozzá kerékpárt, ügyeljenek rá, hogyan parkolnak le, mert ezzel megnehezítik, vagy lehetetlenné teszik számunkra a kupakgyűjtő szív kiürítését– kérte.

Ha valaki szeretne csatlakozni a kupakgyűjtéshez, az a kisteleki rendőrkapitányság előtt felállított fémszívbe helyezheti el az összegyűjtött kupakokat, a felajánlásokat folyamatosan várja a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesületének kisteleki csoportja.

Forrás, fotó: kistelekjaras.hu- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kirepültek az utcai galambok Kisteleken

Szabó Viktor

Harmincnál is többen focitáboroztak Kisteleken

Szabó Viktor

Baleset Kistelek és Pusztaszer között, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Szabó Viktor

Gyermeknapi cukiságok Kisteleken

Szabó Viktor

Tervezett ütemben halad a kisteleki tortilla-gyár építése

Szabó Viktor

A Kárpátalján árván maradt gyerekeknek gyűjtenek Kisteleken

Szabó Viktor

Vadonatúj lombszívó segíti az őszi munkákat Kisteleken

Szabó Viktor

Kistelek polgármestere: nem épül akkumulátorgyár!

Szabó Viktor

Új hűtőládát kapott a gyepmesteri telep Kisteleken

Szabó Viktor