Belföld

Holtan találták meg az eltűnt férfit, akit a majsai gyilkossággal kapcsolatban kerestek

Megtalálták azt a 75 éves férfit, aki február 17-én tűnt el, miután a feleségét holtan találták a Kiskunmajsához közeli tanyájukban. A férfit nagy erőkkel, a polgárőrök bevonásával kereste a rendőrség.

Úgy tudjuk, csütörtökön délután egy lakatlan tanya udvarában, egy kútban találták meg holtan. A rendőrség hivatalosan még nem erősítette meg az információt. A helyszínre érkező kiskunmajsai és a kiskunhalasi tűzoltók az 5-6 méter mély kútból kiszivattyúzták a vizet, majd kiemelték az idős férfi holttestét. Információink szerint a helyszínen tartózkodó rokon bevonásával megkezdődött a halott személy azonosítása. Mint arról korábban beszámoltunk, gyilkosság történt egy Kiskunmajsától 6 kilométerre lévő tanyán hétfő délután. A rendőrség tájékoztatása szerint holtan találtak egy 76 éves asszonyt, aki a helyszíni és halottszemle adatai alapján gyilkosság áldozata lett. A feltételezett elkövető az elhunyt nő férje, egy 75 éves helybéli férfi. A házaspár egy nagy családi gazdaságot tartott fenn a Kiskunmajsa és Kiskunhalas között lévő  tanyán. Azt egyelőre nem tudni hogy milyen indíték vezetett a gyilkossághoz úgy tudjuk a nőt valamivel fejbe ütötte a gyilkos, majd magára hagyta.

A nő holttestét egy családtag fedezte fel, és értesítette a hatóságokat.   

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Továbbra is érvényben a vörös kód

cs3_admin

Novák Katalin: nyelvvizsga nélkül is átvehető a diploma

cs3_admin

Megszűnt a határellenőrzés Magyarország schengeni belső határain

cs3_admin

Csütörtökön várható a hőség tetőzése

cs3_admin

Augusztus közepéig lehet jelentkezni a kerékpárosbarát pályázatokra

cs3_admin

Életbe lépett a hőségriadó

cs3_admin

Országszerte első- és másodfokú figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat

cs3_admin

Nagy István: a társadalom alapja az agrárium

cs3_admin

Megnyílt a Magyar falu program állatvédelmi pályázata

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább