Gasztro

Magyaros csípős tekercs

Hozzávalók 4 személy részére: 

60 dkg csont nélküli sertés karaj

10 dkg füstölt szalonna 

20 dkg vöröshagyma 

20 dkg lángolt kolbász 

1 db csípős zöldpaprika  só, bors ízlés szerint 

3 ek. liszt 

2 tojás

10 dkg zsemlemorzsa

2 ek. sertés zsír 

Elkészítés:

A töltelékhez a szalonnát üvegesre pirítjuk, és kiszedjük zsírból. Ezután megpirítjuk a hagymát, és a zöldpaprikát, majd hozzáadjuk a kolbászt. Ízlés szerint fűszerezzük. Kevés liszttel megszórjuk, és 5 percig pirítjuk. Ha a töltelék kihűlt a karaj szeleteket betöltjük a töltelékkel, majd tekercsbe hajtjuk. Hagyományos módon lisztben, tojásban, zsemlemorzsában panírozzuk, és bő olajban arany barnára sütjük. Sült burgonyával ízlésesen tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk.

Forrás, fotó: NewGourmetshef



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Strucctojásos lecsó is készült a 24. Szentesi Lecsófesztiválon

cs3_szerk2

Elkezdődött  – a Fidesz szentesi csapata mindenkit vár egy tányér lecsóra!

cs3_admin

Jövőhéten ismét rotyog Szentesen a lecsó 250 bográcsban a héten még lehet jelentkezni!

cs3_szerk2

McChicken-t Erős Pistás majonézes szósszal és paprikás sajttal, illetve a Marhaburgert Erős Pistás szósszal és paprikás sajttal próbálhatják ki a csípős ízek kedvelői 

cs3_endre

Karácsonyi zserbógolyó

cs3_admin

Ünnepi Halászlé

cs3_admin

Kocsonya

cs3_admin

Megválasztották az ország legjobb pálinkáit

cs3_admin

Birsalma kompót

cs3_admin