Gasztro

Virsli mártogatós

Kedves Látogatók!

Gyors, egyszerű vacsora ötlet 2 személyre – mindenkinek ajánlott. Jó étvágyat !  

A recept 2 adagra 

Hozzávalók

40 dkg leveles tészta 

3 db virsli 

1 db / 20 dkg / camembert sajt /

1 tojás 

1 evőkanálnyi szezámmag 

Elkészítés:

A leveles tésztát félbevágjuk és nagyon vékonyra kinyújtjuk. Kört vágunk ki belőle, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük .A közepére rátesszük az egész camembert sajtot. Ezután kinyújtjuk a tészta másik felét és ugyanakkora kört vágunk belőle, és a tetejére helyezzük. a sajton körbe lenyomkodjuk a tésztát. A tésztából cikkeket vágunk . Minden cikk szélére virsli karikát teszünk és felgöngyöljük a sajt mellé , becsomagolva a virslit. Ugyanezt az alsó tésztával is megtesszük. Így a sajt körül két körben helyezkednek el a virsli darabok . A tetejét megkenjük felvert tojással és szezámmagot szórunk rá. 200 fokon 30 percig sütöm. 

Frissen fogyasztható.

Forrás: NewGourmentShef

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Itt a spárga szezon, két egyszerű recept

cs3_admin

Húsvéti kalács

cs3_admin

Húsvéti receptek

cs3_admin

Vegán egytálétel

cs3_admin

Dobos József és a Dobostorta…

cs3_admin

Karácsonyi Zserbógolyó

cs3_admin

Ünnepi Halászlé

cs3_admin

Milyen bort fogyasszuk karácsonykor? – Ételpárosítások csongrádi borokkal

cs3_admin

Hortobágyi palacsinta

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább