Ópusztaszer

Hosszú hétvége az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban

Az augusztus 20-ai hosszú hétvégén is vár minden látogatót az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark. A kiállítások, látványosságok mellett újdonságokkal is várják látogatókat!

A hosszú hétvége egyik különlegessége, hogy veteránjármű ritkaságok is láthatóak lesznek a skanzenben. A veteránjármű kiállításon többek között Ford T-modellek és A-modellek, valamint a magyar motorkerékpár gyártás szakaszai is bemutatásra kerülnek járműveken keresztül, a Csepeltől a Pannóniáig. Emellett kirakodóvásár és kulturális programelemek is színesítik a hangulatot.

Fedezzék fel az Emlékparkot az új, mobil applikáción keresztül. Az ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével az egész Emlékpark, egy túraútvonalon keresztül bejárható. A parkban kihelyezett QR kódok leolvasása után az audio narráció által plusz információkat szerezhetnek a történelmünkről és az Emlékparkról. A magyar mellett, angol és szerb nyelveken elérhető ARTisza applikáció az App Store és a Google Play áruházakból tölthető le.

Augusztus 20-án, csütörtökön az Emlékparkba történő belépés ingyenes. Ezen a napon a Feszty-körkép, a Látogatóközpontban és a Rotundában található kiállítások megtekintése is ingyenes. A többi napon a nyári belépőjegyárak érvényesek. Belépőjegyüket már online is megvásárolhatják, a webshopon keresztül, melyet a linkre kattintva érhetnek el: http://opusztaszer.jegy.eu/

A járványhelyzetre való tekintettel felhívja az Emlékpark a látogatók figyelmét a zárt terekben történő maszkviselésre és a  másfél méteres védőtávolság betartására!

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Őszi kavalkád az ópusztaszeri óvodában

cs3_admin

Október 23-án ingyenes a belépés az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba

cs3_admin

A polgárőrök szolgálaton kívül életet mentettek

cs3_admin

Felújították az ópusztaszeri templomot

cs3_admin

Versenyképes ágazattá kívánja fejleszteni az erdőgazdálkodást az Agrárminisztérium

cs3_admin

Szerét ejtették – 50 éves az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark

cs3_admin

Borszűrő Szent Mihály, Szüret és Iparosok Napja Ópusztaszeren

cs3_admin

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark is csatlakozott a „Magyarország ősszel is vár!” című kampányhoz

cs3_admin

A Csongrád-Csanád Megyei Levéltár igazgatója kapta idén a Szer Üzenete-díjat

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább