Ópusztaszer

Hosszú hétvége az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban

Az augusztus 20-ai hosszú hétvégén is vár minden látogatót az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark. A kiállítások, látványosságok mellett újdonságokkal is várják látogatókat!

A hosszú hétvége egyik különlegessége, hogy veteránjármű ritkaságok is láthatóak lesznek a skanzenben. A veteránjármű kiállításon többek között Ford T-modellek és A-modellek, valamint a magyar motorkerékpár gyártás szakaszai is bemutatásra kerülnek járműveken keresztül, a Csepeltől a Pannóniáig. Emellett kirakodóvásár és kulturális programelemek is színesítik a hangulatot.

Fedezzék fel az Emlékparkot az új, mobil applikáción keresztül. Az ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével az egész Emlékpark, egy túraútvonalon keresztül bejárható. A parkban kihelyezett QR kódok leolvasása után az audio narráció által plusz információkat szerezhetnek a történelmünkről és az Emlékparkról. A magyar mellett, angol és szerb nyelveken elérhető ARTisza applikáció az App Store és a Google Play áruházakból tölthető le.

Augusztus 20-án, csütörtökön az Emlékparkba történő belépés ingyenes. Ezen a napon a Feszty-körkép, a Látogatóközpontban és a Rotundában található kiállítások megtekintése is ingyenes. A többi napon a nyári belépőjegyárak érvényesek. Belépőjegyüket már online is megvásárolhatják, a webshopon keresztül, melyet a linkre kattintva érhetnek el: http://opusztaszer.jegy.eu/

A járványhelyzetre való tekintettel felhívja az Emlékpark a látogatók figyelmét a zárt terekben történő maszkviselésre és a  másfél méteres védőtávolság betartására!



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Megnyitja kapuit az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark

Szabó Viktor

Újabb baleset: árokba borult egy személyautó Baks és Ópusztaszer között

Szabó Viktor

Közintézményekből lopott a 28 éves férfi Ópusztaszeren

Szabó Viktor

Elkészült az energetikai fejlesztés az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban

Szabó Viktor

Az ópusztaszeri Bozsó Zoltán ismét az ország legjobb sportfavágója

Szabó Viktor

A Szobori búcsúra várják az érdeklődőket szeptember elején

Szabó Viktor

Átadták a Csongrád-Csanád Vármegye Díjakat

Szabó Viktor

Befejeződött a Szent Miklós Katolikus Általános Iskola és Óvoda ópusztaszeri telephelyének korszerűsítése

Szabó Viktor

Elemlámpát előkeresni, idén is megrendezik a Kistelek-Ópusztaszer Éjszakai Gyalogtúrát

Szabó Viktor