Mindszent

Kutya-tár kutya-nyár

Kutyák számára alakítottak ki fürdőterületet térségünkben Mindszenten, ahol a kedvencek igazán jól érezhetik magukat, és a gazdik is napozhatnak, vízparton tölthetik a szabadidejüket.

Augusztus eleje igazán forró napokat hozott, a nyaralók legnagyobb örömére. Aki azonban szabadság hiányában nem tudott idén vidéken, vagy esetleg a bevállalósabbak külföldön nyaralni, a környékbeli strandok és fürdők palettájából válogattak, hiszen ebben a forróságban a hűvös szoba vagy a vízpart nyújthat igazán felüdülést. Mi emberek könnyebben tesszük ezt, de a háziállatok már nehezebben viselik, főleg a vastag sűrű bundával rendelkező kutyusok és cicák. Az állatvédő egyesületek nem győzik felhívni az állattartók figyelmét a rendkívüli forróság okozta veszélyekre, mint a friss víz, az árnyékos hely és a rendszeres lehetőleg esti étkezés biztosítására. A kutyák sétáltatásakor is fokozottan figyelni kell, hogy a melegben eldobott szemét esetleg bomlásnak indulhat, falánk állataink meg ne kóstolják, ha ilyet találnak. A kutyabarát és állatbarát emberek, azonban meglehetősen leleményesek, ennek köszönhetően térségünk egyik szabadstrandján a kutyák számára, egy elkerített partszakaszt is kialakítottak, ahová bárki viheti a kedvencét fürdőzni. Elképesztő boldogság tükröződött, -bármilyen furcsa is ilyet mondani- az állatokon, ki úszva élvezte a hűsítő vizet, ki pedig pancsolva, ugrálva. Igazi élmény és hűsölési lehetőség ez az állatoknak, nem beszélve a „nagy találkozásokról”. Aki  megteheti nyugodt szívvel vigye el legalább egyszer a kedvencét a mindszenti szabad strandra, mert senkit sem zavarnak ezek az állatok, sőt hihetetlen jó érzés látni mennyire hálásak, azért a pici „kutya-nyaralásért”.

T.G.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Emberkereskedelem és kényszermunka miatt három embert vettek őrizetbe a rendőrök Mindszenten

cs3_admin

Berci gyógyulásáért rendeztek nagy sikerű jótékonysági gálát Csongrádon

cs3_admin

Elektronikai hulladékgyűjtés lesz Mindszenten

cs3_admin

Mától újra jár a mindszenti komp

cs3_admin

Kigyulladt egy ház Mindszenten

cs3_admin

Adományokat gyűjtenek a mindszenti templom felújítására

cs3_admin

Kigyulladt egy magánház tetőszerkezete Mindszenten

cs3_admin

Szombaton újra nyit a mindszenti piac

cs3_admin

Újabb évtizedes álom valósul meg Bakson

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább