Csongrád Koronavírus

Csongrádon is telefonokat kapnak az idősek a megyei önkormányzattól

Mobiltelefonokkal segíti a Csongrád Megyei Önkormányzat az idősebb korosztályt. A veszélyhelyzet kihirdetése óta többféle módon sietettek a településvezetők és a lakosság segítségére. A “Papa-Mama mobil” akció a kapcsolattartást és az idősek ellátását segíti, a készülékek célközönséghez való eljuttatása Csongrádon is megkezdődött.

A kezdeményezés során – az önkormányzatoktól kért jelzés alapján – hozzávetőlegesen 40 darab, egyszerűen használható mobil telefonkészülékkel látja el a Csongrád megyei Önkormányzat azokat a megyében lakó időseket, akik nem rendelkeznek ilyen eszközzel. Így közvetlenül elérhetők lesznek a családtagok és a szociális ellátásban dolgozók számára. Kedden megkezdődött a készülékek eljuttatása a települések polgármestereihez, illetve önkormányzati képviselőihez. Szentes, Csongrád, Mártély és Nagymágocs már hozzájutott, az egyszerű, idősek által könnyen kezelhető készülékekhez. A napokban Csongrád megye további településeire is eljuttatják az elnökség tagjai az igényelt telefonokat, így minden, a megyében élő idős személy elérhetővé válik.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Böde Dánielt Csongrádon fogadta a KITE

cs3_admin

Meghalt két beteg, 25-tel nőtt a fertőzöttek száma

cs3_admin

Meghalt két beteg, 139-cel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

cs3_admin

Körös-toroki Oxigénfalós sikerek

cs3_admin

A kormány lehetővé teszi a harmadik oltás felvételét

cs3_admin

Meghalt három beteg, 56-tal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

tk_arpad

A szerelem és hűség fája

cs3_admin

Meghalt három beteg, 102-vel nőtt a fertőzöttek száma a hétvégén

cs3_admin

Személyautó ütközött a vasúti átjáró lámpa oszlopának Csongrádnál

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább