Csongrád Koronavírus

Csongrádon is telefonokat kapnak az idősek a megyei önkormányzattól

Mobiltelefonokkal segíti a Csongrád Megyei Önkormányzat az idősebb korosztályt. A veszélyhelyzet kihirdetése óta többféle módon sietettek a településvezetők és a lakosság segítségére. A “Papa-Mama mobil” akció a kapcsolattartást és az idősek ellátását segíti, a készülékek célközönséghez való eljuttatása Csongrádon is megkezdődött.

A kezdeményezés során – az önkormányzatoktól kért jelzés alapján – hozzávetőlegesen 40 darab, egyszerűen használható mobil telefonkészülékkel látja el a Csongrád megyei Önkormányzat azokat a megyében lakó időseket, akik nem rendelkeznek ilyen eszközzel. Így közvetlenül elérhetők lesznek a családtagok és a szociális ellátásban dolgozók számára. Kedden megkezdődött a készülékek eljuttatása a települések polgármestereihez, illetve önkormányzati képviselőihez. Szentes, Csongrád, Mártély és Nagymágocs már hozzájutott, az egyszerű, idősek által könnyen kezelhető készülékekhez. A napokban Csongrád megye további településeire is eljuttatják az elnökség tagjai az igényelt telefonokat, így minden, a megyében élő idős személy elérhetővé válik.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Munkatársát lopta meg egy férfi Csongrádon

tk_arpad

Káposztafőző verseny Csongrádon

tk_arpad

Árokba csúszott egy személyautó Csongrádon

tk_arpad

15. születésnapját ünnepelte Csongrádon a Fogyatékkal Élők Kisréti Otthona

tk_arpad

Hun-kori szarmata edénytöredék került elő a Tiszából Csongrádon

tk_arpad

Megérkezett Magyarországra az első szállítmány az új koronavírus elleni vakcinából

tk_arpad

Kiváló előadók, hálás közönség az idei KTN-en

tk_arpad

Természetvédelmi vetélkedő Csongrádon

cs3_admin

Az infláció és a jelentősen megnövekedett energiaárak miatt módosították a fűtéstámogatást Csongrádon

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább