Gasztro

Stroganoff csirke

Hozzávalók:

1 nagy fej vöröshagyma, 75 dkg csirkemell, 4 evőkanál étolaj, 6 db csemege uborka, 30 dkg gomba, só, bors ízlés szerint, 2 evőkanál mustár, 1 evőkanál dijoni mustár (ízlés szerint), 4 evőkanál tejföl, 6 evőkanál főzőtejszín.

Elkészítés:

 A hozzávalókat apró csíkokra, a vöröshagymát apró kockára vágom. Egy serpenyőbe először az olajon a csíkokra vágott húst megpirítom, majd félre teszem. A megmaradt zsiradékba beleteszem a hagymát és megdinsztelem. Majd beleteszem a gombát. Ha megpuhult, akkor beleteszem az uborkát. majd 5-10 percig hagyom párolódni. Ezután beleteszem a húst és befűszerezem, majd mehet bele a mustár, a tejföl és a tejszín. Akkor van kész, amikor a hús és az uborka megfőtt – megpuhult.

Jó étvágyat kívánok.

Forrás: http://newgourmetchef.blogspot.com

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Hortobágyi palacsinta

cs3_admin

Mit főzzek ma? – Ratatouille

cs3_admin

Mit főzzek ma? – Csirkefalatok joghurtos bundában

cs3_admin

Mit főzzek ma? – Lecsós csirkemell

cs3_admin

Jávai jeges kávé

cs3_admin

Tonhal roston

cs3_admin

Sült kacsamell

cs3_admin

Húsvéti sonka ínyenceknek

cs3_admin

Sonkatekercs és töltött tojás Húsvétra

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább