Gasztro

Heti recept: Spárgakrémleves

Megosztom veletek az egyik kedvenc leves receptemet ami egyszerű, nagyon finom és villám gyorsan elfogy.

A recept 4 adagra:

Hozzávalók:

1 csokor zöld spárga 

1 db nagy krumpli 

2 evőkanál vaj 

1,5 liter víz 

2 dl főzőtejszín 

1 erőleves kocka 

Só, bors,  ízlés szerint 

Reszelt sajt 

4 szelet toast kenyér 

Elkészítés:

Egy leveses lábasba beleteszek 1 evőkanál vajat, amit megolvasztok. Majd beleteszem a fás résztől eltávolított és apróra felvágott spárgát a meghámozott, majd felkockázott burgonyát. Ezután megpárolom és fűszerezem sóval és borssal ízlés szerint. Majd hozzá adom a vizet, a leveskockát és a fűszereket. Majd ha felforrt, és a zöldségek megpuhultak, akkor hozzáadom a tejszínt és a maradék 1 evőkanál vajat. Ezután utóízesítek, ha szükséges és botmixerrel  egyneműsitem. Még egyszer felforralom és kész. Apró kockákra vágott toast kenyérrel és reszelt sajttal tálalom. 

Jó étvágyat kívánok.

Forrás: NewGourmetShef



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Strucctojásos lecsó is készült a 24. Szentesi Lecsófesztiválon

Elkezdődött  – a Fidesz szentesi csapata mindenkit vár egy tányér lecsóra!

admin

Jövőhéten ismét rotyog Szentesen a lecsó 250 bográcsban a héten még lehet jelentkezni!

McChicken-t Erős Pistás majonézes szósszal és paprikás sajttal, illetve a Marhaburgert Erős Pistás szósszal és paprikás sajttal próbálhatják ki a csípős ízek kedvelői 

Magyaros csípős tekercs

admin

Karácsonyi zserbógolyó

admin

Ünnepi Halászlé

admin

Kocsonya

admin

Megválasztották az ország legjobb pálinkáit

admin