Szentes

Balesetveszélyes részek vannak a Szentesi Üdülőközpontban 

A közösségi média ma egy olyan esettől volt hangos, ami a fent említett címet alátámasztja. Egy kisgyermekes édesanya írta meg a hétvégén történteket – megjelölve a szentesi strand közösségi oldalát – egy régi, nem jól rögzített aknatető miatt balesetet szenvedett.

Sérült lábáról posztolta a fotókat is. Mások szintén a közösségi médiában videót is tettek közzé a helyszínről. Az anyuka kiemelte, hogy nem sietett a segítségére senki, csak miután kérte azt az ott dolgozóktól. Szerencsére az egyik úszómester nagyon segítőkész és gondoskodó volt, mint írja. Az említett veszélyes rész egyébként egy gyermek medence mellett található. 

Az elmúlt években sajnos kiemelten nagy volt a fluktuáció a strandon, vagyis számos évtizedekig ott dolgozót küldtek el. Köztük azt a gépészt is, aki már közel 30 éve látta el szakavatottan feladatát. Az pedig látható Szentes költségvetéséből, hogy a strand évtizedek óta veszteséges. Napjainkban a hiány megközelíti a 300 millió! forintot. Szabó Zoltán Ferenc nyilatkozataiból tudjuk; természetesen a kormány a hibás… Az viszont tény, hogy Farkas Sándor országgyűlési képviselő a kormányzat támogatásával többször! segítette a létesítményt. Rendkívüli rezsitámogatást és segítséget kapott  a Szentesi Sport- és Üdülőközpont először több, mint 60 millió forint majd közel 70 millió forint értékben! 

Jogos a kérdés: Szabó Zoltán Ferenc polgármester miért nem törődik a Szentesi Sport- és Üdülőközponttal? A hétvégén történtekért ki a felelős?

A hétvégi eset teljes bejegyzése itt érhető el:

https://www.facebook.com/share/p/m7rykjqS9xuqhBbu/?mibextid=WC7FNe



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Óriási örömzenélésre készül Szentesen a Bohemian Betyars és a Parno Graszt

cs3_szerk2

Farkas Nikolett: sok támadás ér bennünket, de június 9-e után legfőbb szempont a lakosság problémáinak megoldása

cs3_szerk2

Civil Véradásra várnak Szentesen

cs3_szerk2

Új Digitális Közösségi Alkotóműhelyt adtak át a Pollákban és a Zsoldosban

cs3_szerk2

Szentes és Csongrád is fellélegezhet, érkezik a lehűlés és az eső

cs3_szerk2

Nyáron sem pihentek a szentesi táncosok

cs3_szerk2

Elkezdődött  – a Fidesz szentesi csapata mindenkit vár egy tányér lecsóra!

kissferenc

Megkezdődött a 23. Lecsófesztivál Szentesen

cs3_szerk2

“Bent:Csend. A Béke itt kezdődik…” – Reményik Sándor

cs3_szerk5