Nagytőke

Nagytőkén mindenki sütögetheti a saját pecsenyéjét

Egy új közösségi teret hoztak létre Nagytőkén, ahol immáron mindenki sütögetheti a saját pecsenyéjét a frissen átadott kemencében.

Egy pályázatnak köszönhetően, közel 6 millió forintból alakítottak ki közösségi teret Nagytőkén, amiben helyet kapott egy kemence is, amiben bárki elkészítheti az ebédjét vagy vacsoráját. Az átadó ünnepséget péntek délután tartották, ahol a település polgármestere, Szénászky Zsolt elmondta, hogy nagyon magas színvonalú és minőségű munkát végeztek azok, akik kialakították az új közösségi teret.

„Jó érzés leülni ezekre a padokra, és nézni az éppen leszálló gólyákat. Itt gondtalanul lehet majd élvezni a csöndet és a békét, ami Nagytőkén honol. Reményeink szerint nem egyedül, hanem közösségben fognak ide kilátogatni a polgárok, és ezáltal megtanulunk újra embernek lenni. Az emberi lét ugyanis leginkább abban mutatkozik meg, hogy tudunk egymással beszélgetni, szeretjük a másikat. Társas lények vagyunk, közösségre vagyunk teremtve, és ez a kis oázis itt a falu közepén, elhozza a lehetőséget, hogy mindezt a valóságban is megéljük” – fogalmazott a polgármester.

A 400 lelket számláló település egy új kemencével is gazdagodott, amit pénteken már ki is próbáltak, a jövőben pedig bárki sütögethet benne.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Állatkínzó ellen nyomoztak a szentesi rendőrök

Szabó Viktor

5 kiskorú gyermeke és férje gyászolja a nagytőkei anyukát – gyűjtést szerveznek a családnak!

Szabó Viktor

HŰTŐGÉPEK BESZERZÉSE A SUNNYDAYS KFT-NÉL

tk_arpad

Hűtőgépek beszerzése a SUNNYDAYS KFT-nél

tk_arpad

Elkezdődött a Molcza Kft beruházása Nagytőkén

cs3_admin

Másfél milliárdos beruházás indul Nagytőkén

cs3_admin

Gazdasszony- és gazdaképző programsorozat indult Nagytőkén

cs3_admin