Térség

Retro vagy modern? Mennyit takarjon? Szentesi, csongrádi csajok, milyen lesz az idei fürdőruhadivat?

Szentes és Csongrád környékén is berobbant a nyár, lassan nyitnak a szabadstrandok, és bizony beindul a napozási szezon. A nőknél pedig jelentkezik egy örök kérdés: milyen fürdőruhát vegyek fel? Íme pár gondolat a cs3.hu-s csajoktól Nektek!

Kell egy új bikini! Sokak számára hangzik ismerősen ez a mondat. Az elhatározás után lázasan kezdünk keresgélni. Az árakat és a fazonokat látva pedig elgondolkodni. Megpróbáljuk meggyőzni magunkat, hogy miért is kell az új és miért pont az. De melyik?

Manapság az egyszerű, klasszikus bikininek számtalan változata létezik. Az említett hagyományos fajta két részből álló fürdőruha, amely felül és alul is háromszög alakú, megkötős részekkel. Az elmúlt évek folyamán ennek a strandon használatos, parányi ruhadarabnak számtalan változata jelent meg, amelyek fura elnevezéseket kaptak. Számunkra mégis az a fontos, hogy áll rajtunk és mekkora területet takar, mert takarnia kell. A merészebb hölgyek inkább a mutatós, kevésbé elfedő típusokat részesítik előnyben, míg a konzervatívabbak még az alhasi részeket is eltakarják.

A kérdés még mindig adott a vásárlás szempontjából. Az idei évben is hatalmas a választék a fazont és mintát illetően. A retro stílusú nagyobb méretű alsók előnyösek, ha valakinek takargatni valója akad. Emellett a felsők terén is óriási a választék, a pánt nélküli, vagy éppen pántokkal körbetekert fajták terén. A legideálisabb, ha valaki igazán testreszabott és trendi szeretne lenni, ha külön vásárolja meg ezeket, így később variálni is lehet a felsőt az alsóval. A kifordítható bikini is egyre népszerűbb így már alaphangon két darabunk van.

Az árak tekintetében már pár ezer forinttól is vásárolhatunk alsó részeket, a felső valamivel drágább, de a kiemelt vagy népszerű márkákat viszonylag borsos áron indítják, azaz tízezer forint felett kezdődik a legegyszerűbb darab is.

Ha a minőséget is nézzük, fontos, hogy klórálló legyen, mivel az uszodák vize, nagyon gyorsan tönkre teheti az anyagokat. Ha a szabadtéri strandolást részesítjük előnyben érdemes figyelembe venni a színeket, mert az apró szemcséjű homok megtapad az anyag szálai között és nem lehet többszöri mosással sem eltávolítani, ami egy világos szín esetében igen kellemetlen lehet. A méretezés is eltérő lehet egyes márkák esetében, ezért nem árt, ha fel is tudjuk próbálni a kiszemelt fürdőruhát.

Hölgyek! Vásárlásra fel! Csak azt, ami jól áll, amiben jól érezzük magunkat, hiszen nincs annál kellemetlenebb, amikor húzgálni és igazgatni kell az apró ruhadarabokat. Azt se felejtsük el, hogy vízbe is megyünk, vagy esetleg ugrunk, tehát nem árt, ha stabilan áll rajtunk, és a csobbanásnál nem kerül nyakunkba a felsőrész.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Óvatosan a Szentes, Csongrád és Kistelek környéki utakon (is)!

Szabó Viktor

Jó hír a szentesi és csongrádi autósoknak is! Könnyebbség jön a gépjárműadó fizetésben!

Szabó Viktor

Munkácsy, a festőfejedelem musicalt mutatja be a Békéscsabai Jókai Színház

Szabó Viktor

Farkas Sándorral is tárgyalt Navracsics Tibor Szegeden

Szabó Viktor

Szentesiek, csongrádiak figyelem! Életbe lépett a „vörös kód”!

Szabó Viktor

A Szentest és Csongrádot útba ejtő Volánbuszokat is élőben követheti a telefonján

Szabó Viktor

Szentesre és Csongrádra is markáns lehűlés érkezik

Szabó Viktor

Boldog új évet, Cs3.hu Család!

Szabó Viktor

Szentesiek, csongrádiak, érdemes még ma teletankolni a verdát!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább