Térség

Retro vagy modern? Mennyit takarjon? Szentesi, csongrádi csajok, milyen lesz az idei fürdőruhadivat?

Szentes és Csongrád környékén is berobbant a nyár, lassan nyitnak a szabadstrandok, és bizony beindul a napozási szezon. A nőknél pedig jelentkezik egy örök kérdés: milyen fürdőruhát vegyek fel? Íme pár gondolat a cs3.hu-s csajoktól Nektek!

Kell egy új bikini! Sokak számára hangzik ismerősen ez a mondat. Az elhatározás után lázasan kezdünk keresgélni. Az árakat és a fazonokat látva pedig elgondolkodni. Megpróbáljuk meggyőzni magunkat, hogy miért is kell az új és miért pont az. De melyik?

Manapság az egyszerű, klasszikus bikininek számtalan változata létezik. Az említett hagyományos fajta két részből álló fürdőruha, amely felül és alul is háromszög alakú, megkötős részekkel. Az elmúlt évek folyamán ennek a strandon használatos, parányi ruhadarabnak számtalan változata jelent meg, amelyek fura elnevezéseket kaptak. Számunkra mégis az a fontos, hogy áll rajtunk és mekkora területet takar, mert takarnia kell. A merészebb hölgyek inkább a mutatós, kevésbé elfedő típusokat részesítik előnyben, míg a konzervatívabbak még az alhasi részeket is eltakarják.

A kérdés még mindig adott a vásárlás szempontjából. Az idei évben is hatalmas a választék a fazont és mintát illetően. A retro stílusú nagyobb méretű alsók előnyösek, ha valakinek takargatni valója akad. Emellett a felsők terén is óriási a választék, a pánt nélküli, vagy éppen pántokkal körbetekert fajták terén. A legideálisabb, ha valaki igazán testreszabott és trendi szeretne lenni, ha külön vásárolja meg ezeket, így később variálni is lehet a felsőt az alsóval. A kifordítható bikini is egyre népszerűbb így már alaphangon két darabunk van.

Az árak tekintetében már pár ezer forinttól is vásárolhatunk alsó részeket, a felső valamivel drágább, de a kiemelt vagy népszerű márkákat viszonylag borsos áron indítják, azaz tízezer forint felett kezdődik a legegyszerűbb darab is.

Ha a minőséget is nézzük, fontos, hogy klórálló legyen, mivel az uszodák vize, nagyon gyorsan tönkre teheti az anyagokat. Ha a szabadtéri strandolást részesítjük előnyben érdemes figyelembe venni a színeket, mert az apró szemcséjű homok megtapad az anyag szálai között és nem lehet többszöri mosással sem eltávolítani, ami egy világos szín esetében igen kellemetlen lehet. A méretezés is eltérő lehet egyes márkák esetében, ezért nem árt, ha fel is tudjuk próbálni a kiszemelt fürdőruhát.

Hölgyek! Vásárlásra fel! Csak azt, ami jól áll, amiben jól érezzük magunkat, hiszen nincs annál kellemetlenebb, amikor húzgálni és igazgatni kell az apró ruhadarabokat. Azt se felejtsük el, hogy vízbe is megyünk, vagy esetleg ugrunk, tehát nem árt, ha stabilan áll rajtunk, és a csobbanásnál nem kerül nyakunkba a felsőrész.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kitartást Szentes, Csongrád, kistérség, ma már tetőzik a hőség, 41 fok is lehet 

Szabó Viktor

Visszatér a kisteleki körzetbe Brendan atya

Szabó Viktor

Szentes és Csongrád térségében is marad a meleg, meghosszabbították a legmagasabb hőségriasztást

Szabó Viktor

A legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki Szentes, Csongrád és Mindszent környékére!

Szabó Viktor

Lejár a határidő a plakátok eltávolítására

Szabó Viktor

Hétvégétől Szentesre és Csongrádra is visszatér a kánikula

Szabó Viktor

Vásárhelyen folytatja szolgálatát Antal Imre atya

Szabó Viktor

Fedezékbe Szentes, Csongrád, erős viharok jönnek! 

Szabó Viktor

Szentes és Csongrád környékén érvénybe lépett a vörös riasztás!

Szabó Viktor