Ópusztaszer

Katalizátort loptak Ópusztaszeren

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két kalocsai férfi ügyében, akik ellopták egy autó katalizátorát Ópusztaszeren.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők 2022. október 10-én délelőtt jelentek meg Ópusztaszeren a sértett háza előtt. A kalocsai páros gépjármű adás-vételt színlelve az eladó bizalmába férkőzött, majd a felek megállapodtak a katalizátor megvásárlásáról. A gyanúsítottak az alkatrészt eltávolították a sértett autójából és különböző indokokkal elérték, hogy egy rövid ideig felügyelet nélkül maradhassanak a kiszemelt zsákmánnyal. Mire az eladó visszaért a járműhöz, a 22 és 21 éves férfiaknak hűlt helye volt, a katalizátort nem fizették ki, inkább ellopták. A rendőrök azonosították a tolvajokat, akiket elfogtak, előállítottak és a Kisteleki Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgattak.

Ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szegedi Járási Ügyészség részére.

police.hu


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Az ópusztaszeri Bozsó Zoltán ismét az ország legjobb sportfavágója

Szabó Viktor

A Szobori búcsúra várják az érdeklődőket szeptember elején

Szabó Viktor

Átadták a Csongrád-Csanád Vármegye Díjakat

Szabó Viktor

Befejeződött a Szent Miklós Katolikus Általános Iskola és Óvoda ópusztaszeri telephelyének korszerűsítése

Szabó Viktor

Elemlámpát előkeresni, idén is megrendezik a Kistelek-Ópusztaszer Éjszakai Gyalogtúrát

Szabó Viktor

Szemét dolgot tett, a kisteleki rendőrség lecsapott rá

Szabó Viktor

Civil szervezeteket díjaztak Ópusztaszeren

Szabó Viktor

Óvodás olimpikonok lepték el az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkot

Szabó Viktor

Emlékhelyek Napja az Ópusztaszeri Emlékparkban

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább