Megosztom veletek az egyik kedvenc receptemet, ami egyszerű és nagyon finom, s fél órán belül elkészíthető.
A recept 4 adagra:
Hozzávalók:
1 nagy fej vöröshagyma
75 dkg csirkemell
4 evőkanál étolaj
6 db csemege uborka
30 dkg gomba/champion
só, bors ízlés szerint
2 evőkanál mustár
1 evőkanál dijoni mustár / ízlés szerint
4 evőkanál tejföl
6 evőkanál főzőtejszín
Elkészítés:
A hozzávalókat apró csíkokra, a vöröshagymát apró kockára vágom. Egy serpenyőbe először az olajon a csíkokra vágott húst megpirítom, majd félre teszem. A megmaradt zsiradékba beleteszem a hagymát és megdinsztelem. Majd beleteszem a gombát. Ha megpuhult, akkor beleteszem az uborkát. majd 5-10 percig hagyom párolódni. Ezután beleteszem a húst és befűszerezem, majd mehet bele a mustár, a tejföl és a tejszín. Akkor van kész, amikor a hús és az uborka megfőtt / megpuhult.
Jó étvágyat kívánok.
Forrés: Newgourmetshef
- Hirdetés -