Belföld Szentes

Szentesen is találkozhatunk a Google autóival

A Google autói egy hét múlva újra elindulnak 14 magyar nagyvárosban (köztük Szentesen is), hogy a Street View, azaz az Utcakép szolgáltatásait frissítsék – közölte a Google Magyarország kedden az MTI-vel.

    A közlemény szerint az autók a következő hónapokban többek között Miskolcra, Egerbe, Debrecenbe, Szolnokra, Nyíregyházára, Békéscsabára, Szentesre, Veszprémbe, Tatabányára, Szombathelyre, Sopronba, Pécsre, Kaposvárra és Szekszárdra is ellátogatnak. Az újbóli bejáráson utak, autópályák és városok Google Street View képeit frissítik a Google Térképen.
    Az alkalmazásnak köszönhetően a felhasználóknak lehetőségük nyílik már most is virtuálisan meglátogatni a magyar városok többségét, számos várat, kastélyt, építészeti, valamint természeti csodákat, beleértve a nemzeti parkokat is. Az új képek segítik a felhasználókat a még pontosabb tájékozódásban. Az Utcakép 360 fokos képet mutat utcákról, valamint természeti és kulturális nevezetességekről.
    Magyarországon a Google térkép Utcakép szolgáltatása 2013 óta érhető el.
    A közzétételt megelőzően a képeket egy speciális eljárás alá vetik, amely elhomályosítja az emberek arcát, illetve a rendszámokat, így azok nem lesznek beazonosíthatók, a magánéletükhöz való joguk nem sérül. A Street View lehetőséget kínál a felvételek közzétételét követően is további részletek (egyének, házak, autók) elhomályosítására, ezt a képek jobb alsó sarkában található “Hiba bejelentése” gombra kattintva lehet igényelni.
    Az Utcakép jelenleg a világ több mint 220 országában érhető el, beleértve az Antarktiszt és az Északi-sarkot is.
    További információ az Utcaképről, valamint, a frissíteni tervezett magyarországi helyszínekről a https://www.google.com/streetview/understand/ oldalon található.

MTI

A kiemelt kép illusztráció/Youtube

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A kormány négy újabb pályázatot ír ki falusi fejlesztések támogatására

cs3_admin

Férfi vízilabda ob I – A Szentes egy góllal gyűrte le a Szegedet

cs3_admin

Az szja-bevallási tervezetek átnézésére hívja fel a figyelmet az adóhatóság

cs3_admin

Pénteken és szombaton átépítés miatt lezárják a Hadzsy János utcai vasúti átjárót

cs3_admin

A faggyal küzdenek a gazdák

tk_arpad

3 millió beoltott után születhet döntés az újraindítás következő lépéseiről

cs3_admin

Egész márciusban nem esett annyi csapadék, mint április első napján

cs3_admin

Csütörtöktől újabb 100 ezer bölcsődei, óvodai és iskolai dolgozót oltanak soron kívül

cs3_admin

Személyautó csapódott kamionnak az M5-ösön

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább