Gasztro

Karácsonyi Halászlé

Kedves Látogatók! 

A mienk egy tradicionális halászlé recept. Fogadjátok szeretettel.

Valamint ez úton kívánunk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket.

A recept:

Hozzávalók: leveshez

2 kg ponty 40 dkg (3 nagy fej) vöröshagyma

 3 ek zsír ,2 liter víz

 Só, bors, piros őrölt paprika és egyéb fűszerek ízlés szerint

 2 db  halászlé kocka

Elkészítés: 

A leves: 

A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk – a fejét, farkát és a csontos, szálkás részeit jó puhára megfőzzük, fűszerekkel együtt 2-2,5 órát. Majd a hal és csontos darabokat egy sűrű szitán átpasszírozzuk, így egy sűrű halhús pép kerül a szálkamentes lébe. Ezt követően a tiszta, sózott haldarabokat belehelyezzük a lébe, főzzük 15 percet és tálaljuk. Erős paprikát és friss kenyeret kínálunk hozzá.

Forrás: NewGourmetchef

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Brassói Aprópecsenye – klasszikus

cs3_admin

Házi kenyér  / Koronavírus idején /

cs3_admin

Kiderült, melyik a legjobb bejgli az idén

Endre Araczki

Amiről soha nem beszélünk – Ezek a csokoládé jótékony hatásai

Endre Araczki

Megvannak az év legjobb szaloncukrai!

Endre Araczki

Hortobágyi palacsinta

cs3_admin

Mit főzzek ma? – Ratatouille

cs3_admin

Mit főzzek ma? – Csirkefalatok joghurtos bundában

cs3_admin

Mit főzzek ma? – Lecsós csirkemell

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább