Szentes

10 éves a Kanálgép zenekar

A Kanálgép zenekar idén ünnepli megalakulásának tizedik évfordulóját. Ez idő alatt rengeteg élményben volt része a tagoknak, akik az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezrednél szolgálnak. Sokáig feldolgozásokat adtak elő, idén azonban megjelent első stúdióalbumuk „Mennek a lányok” címmel, ami az általuk írt dalokat tartalmazza. Céljuk, hogy minél szélesebb körben szórakoztassák közönséget – legyenek azok katonák vagy civilek – és persze saját magukat – írta a honvedelem.hu.

A Kanálgép együttes 2010 őszén alakult, amikor a két alapító tagban, Pesti István főhadnagyban és Beregszászi László főtörzsőrmesterben megfogalmazódott annak igénye, hogy korábbi amatőrként szerzett tapasztalatikra építve, ismét zenekarban játszhassanak. Azóta Lantos Lehel hadnagy és Lakatos Krisztián tizedes csatlakozásával érték el a jelenlegi formációt.

A zenekar kétszer kapott elismerést a Magyar Kultúra Napja alkalmából, sőt, missziókba is hívták őket fellépni. Egyik legnagyobb élményük az EUFOR kontingens által Szarajevóban rendezett Magyar Naphoz kötődik.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hárman sérültek meg, amikor egy autó árokba borult Szentesen a 45-ös főúton

cs3_admin

108 sertéssel borult fel egy kamion pótkocsija Szentesnél (képgalériával)

cs3_admin

Ketten sérültek meg, amikor egy autó árokba csapódott a reggeli ködben Szentes mellett, a 45-ös főúton

cs3_admin

A Szentesi Vízilabda Klubnál most az egészség az első

cs3_admin

Sátrakat telepítettek a gyulai kórház elé a szentesi katonák

cs3_admin

Alapkiképzés kezdődött a szentesi műszaki ezrednél

cs3_admin

Elfogták a szentesi kutyatolvajt

cs3_admin

Lehasadt ágakhoz riasztották a tűzoltókat Csongrádon és Szentesen

cs3_admin

Egy idős asszonyt mentettek a tűzoltók Szentesen

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább