Kistelek

Teljesen felújítják a Biztos Kezdet Gyerekházat Bakson

A külső munkálatok befejeződtek, jelenleg a belső festési munkálatok folynak, amennyiben a járványügyi helyzet lehetővé teszi, a teljesen felújított Gyerekház azonnal megnyitja kapuit.

A Kuckó Biztos Kezdet Gyerekház 2018. augusztus 31-én nyitotta meg kapuit a Fő utca 92. szám alatt lévő épületben. A gyerekház küldetése szerint a 0-3 éves korú gyermeket nevelő családoknak kínál ingyenes szolgáltatásokat, programokat, tízórait olyan körülmények között, ahol a szülő és gyermek közösen élheti át a játék örömét, megtapasztalhatja a közösséghez tartozás élményét.  

2020. elején pályázati forrásból megkezdődött a Gyerekház infrastrukturális felújítása. Ennek során új, hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, teljes hőszigetelést kapott az épület, felújították a fűtési rendszert és a dolgozói mellékhelyiséget is, az energiatakarékosságot pedig mindezeken kívül napelemes rendszer szolgálja.

A külső munkálatok befejeződtek, jelenleg a belső festési munkálatok folynak. Amennyiben a járványügyi helyzet lehetővé teszi, a teljesen felújított Gyerekház azonnal megnyitja kapuit – tudta meg a kistelekjaras.hu portál Búza Zsolt polgármestertől.

Forrás: kistelekjaras.hu

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Nagy értékű kerékpár tolvaját fogta el a rendőrség

cs3_admin

Rendhagyó gyereknap a KITE-nél

cs3_admin

A kisteleki vásárban lehet ingyenesen regisztrálni a kerékpárokat

cs3_admin

NI-NBII labdarúgókkal várja a táborozókat a KITE

cs3_admin

Csíksomlyó helyett idén Pálosszentkútra lesz zarándoklat Kistelekről

cs3_admin

Újraindul a kisteleki vásár

cs3_admin

Hetedszerre fertőtlenítették a gyakran használt közterületeket Kisteleken

cs3_admin

A Kisteleki Testedző Egyesületnél újra elkezdődtek az edzések

cs3_admin

Kisteleken is él a májusfa hagyománya

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább