Kistelek

Teljesen felújítják a Biztos Kezdet Gyerekházat Bakson

A külső munkálatok befejeződtek, jelenleg a belső festési munkálatok folynak, amennyiben a járványügyi helyzet lehetővé teszi, a teljesen felújított Gyerekház azonnal megnyitja kapuit.

A Kuckó Biztos Kezdet Gyerekház 2018. augusztus 31-én nyitotta meg kapuit a Fő utca 92. szám alatt lévő épületben. A gyerekház küldetése szerint a 0-3 éves korú gyermeket nevelő családoknak kínál ingyenes szolgáltatásokat, programokat, tízórait olyan körülmények között, ahol a szülő és gyermek közösen élheti át a játék örömét, megtapasztalhatja a közösséghez tartozás élményét.  

2020. elején pályázati forrásból megkezdődött a Gyerekház infrastrukturális felújítása. Ennek során új, hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, teljes hőszigetelést kapott az épület, felújították a fűtési rendszert és a dolgozói mellékhelyiséget is, az energiatakarékosságot pedig mindezeken kívül napelemes rendszer szolgálja.

A külső munkálatok befejeződtek, jelenleg a belső festési munkálatok folynak. Amennyiben a járványügyi helyzet lehetővé teszi, a teljesen felújított Gyerekház azonnal megnyitja kapuit – tudta meg a kistelekjaras.hu portál Búza Zsolt polgármestertől.

Forrás: kistelekjaras.hu

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A kopjafáknál koszorúzott a Kisteleki Járási Hivatal

cs3_admin

Megújul a temető kerítése Kisteleken

cs3_admin

Folyamatban van az engedélyeztetés, újra megnyithat a kisteleki hulladékudvar

cs3_admin

Jól halad a kisteleki piac bővítése

cs3_admin

Új sikeres projekt indult Kisteleken

cs3_admin

Jó ütemben folynak az ipari szennyvíztisztító munkálatai Kisteleken

cs3_admin

Bővül a kisteleki piac

cs3_admin

Az akadályhajtással zárult a kisteleki lovas szakmai napok programja

cs3_admin

Kisteleken is kimutatták a koronavírus fertőzést

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább