Gasztro

Tejes paradicsomleves egyszerűen

Hozzávalók
  • 1 kávéskanál vaj, 1 kávéskanál liszt, 5 dl paradicsomlé, 1 pohár tej, só, 1 kávéskanál cukor
Ekészítés
  • A vajjal a lisztet nagyon világosra pirítjuk, kevés vízzel eldolgozzuk, belekeverjük a paradicsomlébe, sózzuk és cukrozzuk, felengedjük tejjel, és lassan felforrósítjuk.

Jó étvágyat!

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Csokimázas, almakrémes piskótakocka

cs3_admin

Szentesen bográcsban készült a lecsó

Sipos Kitti

Négy trükk, amivel megelőzheted, hogy ételeid megromoljanak a nyári melegben

cs3_admin

A nyári főzés szabályai

cs3_admin

Isteni és látványos lengyel leves

cs3_admin

Szerecsendió a Manhattani cserealap

cs3_admin

A tészta eredete

cs3_admin

Szentesi hideg almaleves

cs3_admin

Csongrádi Halászlé

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább