Gasztro

Tejes paradicsomleves egyszerűen

Hozzávalók
  • 1 kávéskanál vaj, 1 kávéskanál liszt, 5 dl paradicsomlé, 1 pohár tej, só, 1 kávéskanál cukor
Ekészítés
  • A vajjal a lisztet nagyon világosra pirítjuk, kevés vízzel eldolgozzuk, belekeverjük a paradicsomlébe, sózzuk és cukrozzuk, felengedjük tejjel, és lassan felforrósítjuk.

Jó étvágyat!

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Spagetti Carbonara

cs3_admin

Zöld spárga hollandi mártással

cs3_admin

Heti recept: Spárgakrémleves

cs3_admin

Görögdinnye krémleves

cs3_admin

Csongrádi lebbencs tészta

cs3_admin

Gombakrémleves

cs3_admin

Sonkatekercs és töltött tojás Húsvétra

cs3_admin

Húsvéti sonka ínyenceknek

cs3_admin

Tejfölös Sárközi kalács

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább