Gasztro

Tejes paradicsomleves egyszerűen

Hozzávalók
  • 1 kávéskanál vaj, 1 kávéskanál liszt, 5 dl paradicsomlé, 1 pohár tej, só, 1 kávéskanál cukor
Ekészítés
  • A vajjal a lisztet nagyon világosra pirítjuk, kevés vízzel eldolgozzuk, belekeverjük a paradicsomlébe, sózzuk és cukrozzuk, felengedjük tejjel, és lassan felforrósítjuk.

Jó étvágyat!


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

McChicken®-t Erős Pistás majonézes szósszal és paprikás sajttal, illetve a Marhaburgert Erős Pistás szósszal és paprikás sajttal próbálhatják ki a csípős ízek kedvelői 🍔

cs3_endre

Magyaros csípős tekercs

cs3_admin

Karácsonyi zserbógolyó

cs3_admin

Ünnepi Halászlé

cs3_admin

Kocsonya

cs3_admin

Megválasztották az ország legjobb pálinkáit

cs3_admin

Birsalma kompót

cs3_admin

A nagy melegben egy kellemes koktél: New Yorker

cs3_admin

A Karikó-féle Huncut szilva herceg lett az ország tortája

Pászti Dániel

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább