Vélemény

Deák Dániel: Pánikba estek a balliberális oldalon

Az elképesztő hangnem igazolja, hogy a háborúpárti körök tombolnak a békemisszió miatt.

„Ha Donald Trumpnak sikerül nyernie a november 4-i amerikai választáson, és ismét elnök lesz, akkor támaszkodhat az Orbán Viktor által szerzett információkra, és a magyar kormányfő segítheti abban, hogy megkezdje a béketárgyalásokat. »A mostani békemisszió tehát nem azonnali hatású, hanem egy jövőbeni békefolyamat megkezdésének lehet komoly alapja.«

Donald Trump ugyanis számtalan alkalommal tette egyértelművé: fontos barátként tekint Orbán Viktorra, és a háború kérdésében ugyanúgy gondolkodik. Többször is egyértelművé tette, hogy ha ismét megválasztják amerikai elnöknek, akkor a lehető legrövidebb időn belül békét teremt Ukrajnában.

Mi, magyarok csak egy dolgot tudunk tenni ebben a helyzetben. Imádkozni, hogy ez a forgatókönyv valósuljon meg, és azért dolgozni, hogy a békepárti álláspont mellett minden támadás ellenére fennmaradjon a társadalmi többség Magyarországon. Ezen áll vagy bukik ugyanis minden. Ha még évekig folytatódik a háború, akkor Európa és benne Magyarország elbúcsúzhat az érdemi gazdasági növekedéstől és a jóléttől. Akkor csak a stagnálás vagy a visszaesés marad, Európa versenyképessége pedig tovább esik.

Ennek magakadályozásához furcsamód az amerikai választást kell figyelnünk, és szurkolni annak, hogy egy békepárti fordulat következzen be Európában is. Ennek első lépése június 9-én megtörtént, de a következő lépést Amerikában kell megtenni, Donald Trumpnak kell nyernie.”



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Egy választás margójára politikai hovatartozás nélkül

cs3_szerk2

Moderari: Az apátsági cukrászdás számlával kapcsolatban jutott eszembe

cs3_szerk2

Újhelyi István: Orbántól valóban érdemi politikai teljesítmény, hogy tető alá hozta a létszámát tekintve harmadik legerősebb EP-frakciót

cs3_szerk2

Eldőlt: Magyar Péter nem politikus, hanem szektavezér

cs3_szerk2

Olvasónk, András: Hoztam 3 lehetséges okot, ami miatt a polgármester és Varga Feri harcol a szentesi iskolák ellen

cs3_szerk2

Dunai Ede: Megőrülök ettől az “ez a realitás” dumától

cs3_szerk2

Csalódott HMG-s szülő: a helyi baloldal ismét jól átverte a szentesieket

cs3_szerk2

Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát

cs3_szerk2

Hont András: A csodás fészbukértelmiség és az egyéb magyar szürkeállomány szerint itt minden Orbán

cs3_szerk2