Mindszent

Saját elvtársait is szégyelli Gyurcsány mindszenti embere

Mindszent megfutamodott ex-képviselője, Jancsovics Attila tagadja, hogy köze lenne a Demokratikus Koalícióhoz és Gyurcsányhoz. De tényleg független? Aligha…

A héten beszámoltunk róla, Gyurcsány emberei Mindszenten is csak a gyűlöletet keltik a megbékélés és az építkezés helyett. Cikkünkben kitértünk arra, hogy Jancsovics Attila, korábbi települési képviselő gyáván megfutamodott az első képviselő-testületet érintő nagyobb nehézség közben, és inkább lemondott mandátumáról.

Portálunknak írt levelében leírja, hogy ő bizony nem Gyurcsány embere, és már nem tagja a DK-nak két éve. „A politikai nézetem nem változott, de a munkám mellett nincs időm politizálni” – írja Jancsovics.

És akkor nézzük a valós tényeket. 2019-ben a Demokratikus Koalíció színeiben indult a választáson:

2023. október végén pedig a választókerületben tartott a DK tisztújítást. Akkor Dr. Fülöp Zoltán, a Demokratikus Koalíció békéscsabai kádere ezt írta Facebookon: „Csongrád 3 választókerületben tisztújítás volt, ahol Varga Ferenc lett az elnök. Az új elnökségre vár a feladat, hogy a DK erejéhez mérten sikerre vigyék az önkormányzati és EU-s választást jövő júniusban.”

Fülöp az új elnökség megválasztásáról fotókat is közölt, amelyen csodák csodájára Jancsovics Attila is szerepel:

Jancsovics Attila tehát próbálja távol tartani magát a baloldal vezérétől, a nagyközönség előtt kínos lett neki a DK logója, de ahogy ő maga fogalmaz: „A politikai nézete nem változott”.

Senki se dőljön tehát be a tündérmesének, a balliberális tömb, élükön Gyurcsány Ferenccel és Dobrev Klárával minden békétlenség és hangulatkeltés árán meg akarják szerezni maguknak Mindszentet is. A kérdés az, hogy a mindszentiek hagyják-e ezt?!

Borítóképünkön az Együtt Mindszentért Egyesület kitűzőjét viseli Jancsovics a DK pult mögött. Az egyesület 2023 nyár végén alakult, tehát ebből is látszik, hogy nem igaz az az állítás, hogy már két éve független, és nincs ideje politizálni…

H. Gábor



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Mindszent fideszes polgármesterjelöltje: Tudjuk biztonságban a gyermekeinket! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Áramszünet lesz Mindszenten

Szabó Viktor

Mindszenten elsőként Pálinkóné Szedlák Renáta, a Fidesz jelöltje, és csapata gyűjtötte össze a szükséges aláírásokat

Szabó Viktor

Mindszenten is nagyot mentek a békepárti jobboldal jelöltjei

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna Európa-bajnoki kerettag! 

Szabó Viktor

A mindszenti emberek segítenek, a baloldal gyűlöletet kelt

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna magyar bajnoki bronzéremmel nyitott az OB-n

Szabó Viktor

Mindszentre érkezik a Csík zenekar

Szabó Viktor

Megkezdődött a szúnyoggyérítés Mindszenten

Szabó Viktor