Mindszent

Saját elvtársait is szégyelli Gyurcsány mindszenti embere

Mindszent megfutamodott ex-képviselője, Jancsovics Attila tagadja, hogy köze lenne a Demokratikus Koalícióhoz és Gyurcsányhoz. De tényleg független? Aligha…

A héten beszámoltunk róla, Gyurcsány emberei Mindszenten is csak a gyűlöletet keltik a megbékélés és az építkezés helyett. Cikkünkben kitértünk arra, hogy Jancsovics Attila, korábbi települési képviselő gyáván megfutamodott az első képviselő-testületet érintő nagyobb nehézség közben, és inkább lemondott mandátumáról.

Portálunknak írt levelében leírja, hogy ő bizony nem Gyurcsány embere, és már nem tagja a DK-nak két éve. „A politikai nézetem nem változott, de a munkám mellett nincs időm politizálni” – írja Jancsovics.

És akkor nézzük a valós tényeket. 2019-ben a Demokratikus Koalíció színeiben indult a választáson:

2023. október végén pedig a választókerületben tartott a DK tisztújítást. Akkor Dr. Fülöp Zoltán, a Demokratikus Koalíció békéscsabai kádere ezt írta Facebookon: „Csongrád 3 választókerületben tisztújítás volt, ahol Varga Ferenc lett az elnök. Az új elnökségre vár a feladat, hogy a DK erejéhez mérten sikerre vigyék az önkormányzati és EU-s választást jövő júniusban.”

Fülöp az új elnökség megválasztásáról fotókat is közölt, amelyen csodák csodájára Jancsovics Attila is szerepel:

Jancsovics Attila tehát próbálja távol tartani magát a baloldal vezérétől, a nagyközönség előtt kínos lett neki a DK logója, de ahogy ő maga fogalmaz: „A politikai nézete nem változott”.

Senki se dőljön tehát be a tündérmesének, a balliberális tömb, élükön Gyurcsány Ferenccel és Dobrev Klárával minden békétlenség és hangulatkeltés árán meg akarják szerezni maguknak Mindszentet is. A kérdés az, hogy a mindszentiek hagyják-e ezt?!

Borítóképünkön az Együtt Mindszentért Egyesület kitűzőjét viseli Jancsovics a DK pult mögött. Az egyesület 2023 nyár végén alakult, tehát ebből is látszik, hogy nem igaz az az állítás, hogy már két éve független, és nincs ideje politizálni…

H. Gábor- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Nagypál Dóra, mindszenti fodrásztanuló ismét maga mögé utasított mindenkit

Szabó Viktor

RTL: fiával pályázik a megyei elnök

Szabó Viktor

Újabb mélységekben a mindszenti baloldal

Szabó Viktor

Farkas Dániel Mindszenten: A politikai kalandoroktól és a hazugságoktól óvakodjanak! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

A nagy mindszenti szavazatvásárlás

Szabó Viktor

Átlépték a vörös vonalat: Sortüzet vízionál a mindszenti baloldal

Szabó Viktor

Pünkösdi vigasságok lesznek a hétvégén Mindszenten

Szabó Viktor

Félelem a mindszentiek szívében

Szabó Viktor

Mindszenten fogtak tolvajt a rendőrök

Szabó Viktor