Szentes

Bozó Zoltán: Minden új dolog csak akkor lehet igazán sikeres, ha minél több embernek a céljait szolgálja

Nagysikerű sport, egészség- és rehabilitációs konferenciát tartottak pénteken Szentesen a Megyeháza Konferencia- és Kulturális Központban. A rendezvényen olyan neves előadók álltak színpadra, mint például Prof. Dr. H. C. Mocsai Lajos, a magyar férfi kézilabda-válogatott egykori szövetségi kapitánya, a Testnevelési Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke, Dr. Rácz Levente, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Kineziológia Tanszék tanszékvezetője, Dr. Szabó Lóránt, a Neumann János Egyetem Mesterséges Intelligencia Tudásközpont igazgatója. 

Köszöntő beszédében Bozó Zoltán, a szervező Szentesi Tenisz Klub elnöke kiemelte, hogy a sportélet és a sportéletben résztvevő szervezetek nem önálló szervezetekként, nem a társadalomból és a társadalmi intézményrendszerből kiszakítottan kell, hogy létezzenek, hanem egymással kommunikációban, egymással összefogva, egymás gondolatait ismerve kell, hogy döntsenek a különböző fejlesztési elképzeléseikről.

“Jó néhány évvel ezelőtt a Szentesi Tenisz Klubban, elkezdtünk azon gondolkodni, hogy merre tovább, hogyan fejlesszük a klubot, milyen célkitűzéseink, milyen vízióink legyenek. Először csak saját magunk körül forogtak a gondolataink, de aztán nagyon gyorsan rájöttünk arra, hogy ha így gondolkodunk, az könnyen tévútra vezet. Úgy hiszem, minden egyes fejlesztés, minden egyes új dolog csak és kizárólagosan akkor lehet igazán sikeres, ha minél több embernek a céljait, minél több embernek az érdekét szolgálja” – fogalmazott a klub elnöke. 

Hegedűs Zoltán, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum kancellárja köszöntőjében arról beszélt, hogy a sportban nagyon fontos az a mondás, miszerint “ép testben ép lélek”. “A sportban ez egy zsinórmérce, hiszen akkor tudja az ember a legtöbbet kihozni magából, akkor tudja a legjobb eredményt elérni, akár sportban, akár saját karrierjében, hogyha nem csak a lelkére, hanem a testére is odafigyel” – fogalmazott a a kancellár. 

A konferencia végén együttműködési megállapodást kötött a Neumann János Egyetem és a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum. - Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Megnyerte haza rendezésű versenyét a Szentes Városi Úszó Club

Szabó Viktor

Vihar a baloldal szentesi bilijében! Krausz Jánosné kiosztotta a körzet DK-s képviselőjelöltjét

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Fontos, hogy legyen víziónk! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Gyereknapi plüsskeresést hirdetett Bozó Zoltán és csapata

Szabó Viktor

Kowalsky meg a Vega: Hajrá Szentes, hajrá Krimo!

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi diákjait is díjazta a HSZC

Szabó Viktor

Lehetőség, lendület, Szentes! – Bozó Zoltán bemutatta programját

Szabó Viktor

Cs3.hu Család! Segítsünk megtalálni a szentesi Papp Tibort!

Szabó Viktor

Bizonyítványt kaptak a jövő távközlési szakemberei

Szabó Viktor