Belföld Csongrád Szentes

Mától Szentesre és Csongrádra is érkezik a dupla nyugdíj

Mától érkezik a dupla nyugdíj, a februári ellátással együtt ma utalják az emelt összegű 13. havi nyugdíjat is – jelentette be Vitályos Eszter. A Kulturális és Innovációs Minisztérium miniszterhelyettese erről a kormány oldalára feltöltött videóban beszélt.

Vitályos Eszter kiemelte: Az év eleji 6 százalékos emelés természetesen a 13. havi nyugdíjra is vonatkozik. Egy átlagos nyugdíj esetén tehát kétszer 230 ezer forint, összesen 460 ezer forint érkezik.

Az államtitkár hozzátette, a nagy összegű kifizetések miatt a Magyar Posta is a szokottnál korábban, már mától megkezdi a nyugdíjak postai kézbesítését.

„A kormány tartja az idősek felé tett vállalásait: minden évben garantáljuk az inflációkövető nyugdíjemelést, visszaadtuk a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat, visszaszorítottuk az inflációt és az élelmiszerek drágulását, és mindent megteszünk, hogy megvédjük a rezsicsökkentést, amit Brüsszel és a baloldal el akar törölni” – emelte ki, hozzátéve, hogy ezeket a vállalásaikat a mostani nehéz, háborús időkben is tartják.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

Szabó Viktor

Fánkot sütöttek és maszkokat készítettek a Zsoldosban

Szabó Viktor

Orbán Viktor: a gyermekvédelem ügyében zéró tolerancia van, a gyerek abszolút, teljes körű védelmet élvez

Szabó Viktor

Ma dönthet az Országgyűlés az új államfőről

Szabó Viktor

Robbantanak Szentes közelében!

Szabó Viktor

Kutyát mentetek a Tiszából a csongrádi tűzoltók

Szabó Viktor

Fenntarthatósági Munkacsoport alakult a Horváth Mihály Gimnáziumban

Szabó Viktor

3D-s kiállítás nyílik Szentesen

Szabó Viktor

Február 26-án választ államfőt az Országgyűlés

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább