Szentes

Kevesebb Szabót, több tisztelet a szentesieknek!

Beárazták a szentesiek a város polgármesterét, akinek „ünnepi” beszéde alatt az ünneplők fele lelépett.

Október 23. napján Szentesen is megemlékeztek az 1956-os eseményekről. A városi rendezvény 10 órakor kezdődött zászlófelvonással, és 11:50-kor fejeződött be koszorúzással. A 2 órás rendezvény negyede, azaz kb. fél óra Szabó Zoltán Ferenc beszédével telt el, miközben a közönség a tűző napon próbálta megfejteni a városvezető csapongó, semmitmondó szónoklatának lényegét.

Azt, hogy mennyire súlytalan már Szabó a városban, és a helyiek mennyire nem kíváncsiak az önmutogatására, tökéletesen mutatja olvasónk két fotója. Bence készített egy fotót a beszéd előtt és a beszéd után, amikből tökéletesen látszik, mennyire érdekelte az ünneplőket a polgármester hebegése, habogása.

Szabó Zoltán Ferenc beszéde előtt:
Szabó Zoltán Ferenc beszéde után:

Az ünnepség után több levelet is kaptunk, amikben olvasóink kifejtetteék, szerettek volna méltó módon megemlékezni a hősökről, de Szabó nárcisztikus, szereplésmániás produkciója miatt inkább hazamentek.

Ákos írásának is igazat kell adnunk, aki a városi kitüntetettek szemszögéből közelítette meg az eseményeket. Olvasónk felhívta a figyelmet, hogy a díjazottaknak – akik többen már szépkorúak! – másfél (!) órát kellet várniuk a tűző napon, hogy megünnepeljék őket. Arról nem is beszélve, hogy a szentesiek többsége nem osztozott örömükben, hiszen Szabó Zoltán Ferenc elüldözte őket beszédével.

Többen megjegyezték a helyszínen is, hogy egy normális szervezéssel, maximum 1 órás szokott lenni egy ünnepség, hiszen ennyi időt még sokan bírnak egyhelyben állni. „A 2 órahossza azonban rohadtul tiszteletlen a díjazottakkal, a nézők és a magasabb beosztású vezetőkkel szemben is!!! Kevesebb Szabót, több tiszteletet a Szentesieknek!” – írja felháborodott levelében Flóra.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kowalsky meg a Vega: Hajrá Szentes, hajrá Krimo!

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi diákjait is díjazta a HSZC

Szabó Viktor

Lehetőség, lendület, Szentes! – Bozó Zoltán bemutatta programját

Szabó Viktor

Cs3.hu Család! Segítsünk megtalálni a szentesi Papp Tibort!

Szabó Viktor

Bizonyítványt kaptak a jövő távközlési szakemberei

Szabó Viktor

Elapadt a Tisza Szentesen

Szabó Viktor

Felborult egy autó Szentesen – teljes útzár!

Szabó Viktor

Családi napot tartottak a szentesi HMG-ben

Szabó Viktor

Szijjártó Péter Szentesen: Az nem helyes, nem megy, hogy a nemzet sportvárosa sportcsarnok nélkül maradjon!

Szabó Viktor