Szentes

Kevesebb Szabót, több tisztelet a szentesieknek!

Beárazták a szentesiek a város polgármesterét, akinek „ünnepi” beszéde alatt az ünneplők fele lelépett.

Október 23. napján Szentesen is megemlékeztek az 1956-os eseményekről. A városi rendezvény 10 órakor kezdődött zászlófelvonással, és 11:50-kor fejeződött be koszorúzással. A 2 órás rendezvény negyede, azaz kb. fél óra Szabó Zoltán Ferenc beszédével telt el, miközben a közönség a tűző napon próbálta megfejteni a városvezető csapongó, semmitmondó szónoklatának lényegét.

Azt, hogy mennyire súlytalan már Szabó a városban, és a helyiek mennyire nem kíváncsiak az önmutogatására, tökéletesen mutatja olvasónk két fotója. Bence készített egy fotót a beszéd előtt és a beszéd után, amikből tökéletesen látszik, mennyire érdekelte az ünneplőket a polgármester hebegése, habogása.

Szabó Zoltán Ferenc beszéde előtt:
Szabó Zoltán Ferenc beszéde után:

Az ünnepség után több levelet is kaptunk, amikben olvasóink kifejtetteék, szerettek volna méltó módon megemlékezni a hősökről, de Szabó nárcisztikus, szereplésmániás produkciója miatt inkább hazamentek.

Ákos írásának is igazat kell adnunk, aki a városi kitüntetettek szemszögéből közelítette meg az eseményeket. Olvasónk felhívta a figyelmet, hogy a díjazottaknak – akik többen már szépkorúak! – másfél (!) órát kellet várniuk a tűző napon, hogy megünnepeljék őket. Arról nem is beszélve, hogy a szentesiek többsége nem osztozott örömükben, hiszen Szabó Zoltán Ferenc elüldözte őket beszédével.

Többen megjegyezték a helyszínen is, hogy egy normális szervezéssel, maximum 1 órás szokott lenni egy ünnepség, hiszen ennyi időt még sokan bírnak egyhelyben állni. „A 2 órahossza azonban rohadtul tiszteletlen a díjazottakkal, a nézők és a magasabb beosztású vezetőkkel szemben is!!! Kevesebb Szabót, több tiszteletet a Szentesieknek!” – írja felháborodott levelében Flóra.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Bozó Zoltán megelőzte Szabó Zoltánt

Szabó Viktor

Ismét közpénzből kampányolnak Szabó Zoltánék

Szabó Viktor

Tudjon meg többet a férfi-női konfliktusok kezeléséről!

Szabó Viktor

BREAKING! Megtalálták a szentesi gyilkosság elkövetőjét!

Szabó Viktor

Szabó Zoltánék megkezdték lejáratókampányukat

Szabó Viktor

Szentesen és Csongrádon is ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: a választás tétje, hogy lesz-e valós gazdaságpolitika Szentesen

Szabó Viktor

Városnapokból baloldali kampányrendezvény a szentesiek forintjaiból

Szabó Viktor

Olvasói levél: Lampionos felvonulás fényes nappal

Szabó Viktor