Szentes

Kinek ártott ez a lámpa, és ez a kuka?!

Valaki nagyon erősnek képzelte magát Szentesen, a Hősök Erdejében, ugyanis sikerült levernie az egyik lámpatestet. Szomorúan tapasztaltuk, hogy a közelben lévő kukát is megrongálták.

Még az év elején gyúlt fény a futópálya körül, amikor pályázati forrásból beszerzett 20 lámpatestet üzemeltek be, hogy sötétedés után is biztonságosan használhassák a rekortán pályát a futás kedvelői.

Az egyik ilyen lámpatest hever most a földön, amit valakinek sikerült levernie, ledobnia a helyéről. Sajnáljuk, hogy valakinek/valakiknek ez okozz a szórakozást és boldogságot, kívánjuk, hogy nagyobb öröme ne legyen az életben.

 A Vitéz Vastagh György-mellszobor közelében nem csak a lámpát, hanem a kutyagumi gyűjtő szemetest is sikerült megrongálni. „Hősünk”, vagy „hőseinknek” azonban sok időt kell még a konditeremben eltölteni, ugyanis teljesen letörni nem sikerült műanyagládát.

Hogy a két esetnek van-e köze egymáshoz, azt nem tudjuk. Azt azonban reméljük, hogy az elkövető(k) így vagy úgy, elnyerik büntetésüket.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hazai pályán nevettet ma Kőhalmi Zoltán

Szabó Viktor

20 évesen lopott pénzt egy szentesi ingatlanból, lekapcsolták a zsaruk

Szabó Viktor

Gyász: Elhunyt a szentesi születésű Bajomi Nagy György színművész

Szabó Viktor

Megújul a szentesi Péter Pál polgárház kertje

Szabó Viktor

Húzós és eredményes hétvégét zártak a szentesi úszók

Szabó Viktor

Új helyre kerül a NAV szentesi ügyfélszolgálata

Szabó Viktor

A szentesi katonáknak (is) köszönhetjük az Ország Karácsonyfáját

Szabó Viktor

Elhunyt a szentesi vízilabda-ikon

Szabó Viktor

Végleg összeveszhetett a szentesi baloldal

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább