Kék Hírek Szentes

Idős embert raboltak ki Szentesen

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség hétvégi ügyeleti tevékenysége során letartóztatását indítványozta annak a két férfinak, akik egy idős sértettet raboltak ki Szentesen.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsítottak múlt pénteken kevéssel éjfél után bementek Szentesen az idős sértett nyitott ingatlanába. Ott az egyikőjük figyeléssel biztosított, míg a másik férfi pénzt követelt, majd miután nem kapott, a sértettet az ágyra lökte és a párnája alatt levő pénztárcából kivett 50 ezer forintot. A sértett megpróbálta a gyanúsítottat visszatartani, mire a terhelt az idős férfit egyszer megütötte. A sértettnek 8 napon belül gyógyuló sérülése keletkezett. A nyomozás során a rendőrség a pénz mintegy felét lefoglalta.

A főügyészség a minősített rablás bűntette miatt indult eljárásban a gyanúsítottak letartóztatásának elrendelését a szökés-elrejtőzés, a bűnismétlés veszélye valamint a büntetőeljárás meghiúsításának veszélye okán indítványozta. Az ügyészi indítványnak helyt adva a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója mindkét gyanúsított letartóztatását elrendelte.

Fotó: illusztráció, police.hu


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesen forgatott az M1 stábja

Szabó Viktor

Kinek ártott ez a lámpa, és ez a kuka?!

Szabó Viktor

Ellepi a gaz Szentest, felháborodtak a lakók

Szabó Viktor

Elektromos rollert lopott Szentesen, de gyorsan elkapták a zsaruk

Szabó Viktor

Szentesi lakosok verekedtek össze az utcán

Szabó Viktor

Kocsikból, házakból lopott egy szentesi és egy mindszenti lakos, nyomozás indult ellenük

Szabó Viktor

Baleset Szentesen! Vezessetek óvatosan!

Szabó Viktor

8 hónapos terhesen veszett nyoma a 15 éves szentesi születésű lánynak

Szabó Viktor

Rablópárost fogtak a szentesi rendőrök

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább