Nagytőke

5 kiskorú gyermeke és férje gyászolja a nagytőkei anyukát – gyűjtést szerveznek a családnak!

Érthetetlen tragédia törte derékba egy nagytőkei család életét: Szabó Jánosnak egyedül kell gondoskodnia öt gyerekéről, miután 37 éves felesége váratlanul meghalt.

A Szabó családban a legkisebb gyerek még csak 5 éves, de a legnagyobb is csak 14. Zolna, Kenese, Zente, János és Zalán már hiába várja haza az édesanyját. A nagytőkei gyerekek egyik pillanatról a másikra vesztették el az anyjukat, ezzel pedig teljesen felborult a család élete – számolt be a Délmagyar.

A családanya ez szentesi út után lett rosszul, összeesett, leállt a keringése. A szomszédok mentőt hívtak, és végül 40 perc után sikerült újraéleszteni.

A fiatal asszonyt intenzív osztályon kezelték. Az orvosok jelezték a családnak, hogy szinte nincs esély arra, hogy visszakapják, de a férj még bízott a csodában.

A sors kegyetlen fintora, hogy Kitti eszméletlen állapotban, az intenzíven feküdve lett 37 éves. A családjával azonban már nem tudta megünnepelni a születésnapját, egy hirtelen szívmegállást követően a kórházban elhunyt.

Sokan reménykedtek, és hittek a csodában, hogy az öt gyermekes 37 éves anyuka rendbe fog jönni, és újra a családja között fogjuk őt látni.

Sajnos nem így lett!

Kitti, aki oroszlánként védte, óvta a családját, 37 évesen, 5 kiskorú gyermeket és a férjét maga mögött hagyva végleg lezárta a földi útját – fogalmaz Szénászky Zsolt, Nagytőke polgármestere.

Megfogalmazódott az az igény, hogy a nagytőkei önkormányzat is nyisson egy alszámlát, ahová támogatási összegeket lehet eljuttatni, hogy az anyuka által, a családja irányába képviselt védelmet, a támogatások révén némileg pótolni, helyettesíteni lehessen. Erre a számlára várják azokat a felajánlásokat, amikkel némileg enyhíteni lehet a szörnyű helyzetet.

Név: Nagytőke Község Önkormányzata “Karitatív Segítségnyújtás Számla”

Számlaszám: 11735005-15354611-10050006

Külföldről: HU50117350051535461110050006

SWIFT kód: OTPVHUHB



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Állatkínzó ellen nyomoztak a szentesi rendőrök

Szabó Viktor

Nagytőkén mindenki sütögetheti a saját pecsenyéjét

Szabó Viktor

HŰTŐGÉPEK BESZERZÉSE A SUNNYDAYS KFT-NÉL

tk_arpad

Hűtőgépek beszerzése a SUNNYDAYS KFT-nél

tk_arpad

Elkezdődött a Molcza Kft beruházása Nagytőkén

cs3_admin

Másfél milliárdos beruházás indul Nagytőkén

cs3_admin

Gazdasszony- és gazdaképző programsorozat indult Nagytőkén

cs3_admin