Szentes

Szentesi vendéglátóhely: nem szolgálunk ki 18 év alatti vendéget alkohollal

Reagált a szentesi vendéglátó egység olvasónk azon írására, melyben arra figyelmeztetett, hogy kiskorúakat szolgálnak ki alkoholos italokkal. Bella meghívást kapott a helyre, hogy rendezék a nézeteltérést.

A helyzet az, hogy munkatársaink kínosan ügyelnek rá, hogy 18 év alatti személyt ne szolgáljanak ki alkoholos itallal, ezt egyébként szúrópróba szerűen rendszeresen ellenőrzik is a megfelelő hatóságok és a dolog komoly büntetést von maga után. Egyébként érdekesnek találjuk ezt a nyílt levelet, melyben “Bella” nem akarta az esetet nagy dobra verni, de rögtön egy sajtóorgánumhoz fordult történetével. Ha én szülő lennék Bella helyzetében, biztosan az első dolgom lenne a megnevezett vendéglátó egységet felkeresni és magyarázatot találni. Nálunk összesen 7 biztonsági kamera rögzít 0-24-ben, többek között a pultot és a pénztárunkat is, mely felvételek 30 napon keresztül gond nélkül visszanézhetőek helyben. Így ezúton szeretnénk Bellát meginvittálni, amennyiben ő egy valós személy és nem csupán egy lejáratás kitalált szereplője, hogy fáradjon be hozzánk, vendégünk egy jó limonádéra és közben lehetőséget kínálunk rá, hogy a szóban forgó délután rögzített anyagát tekintsük meg együtt és bizonyosodjunk meg róla, hogy gyermeke egyáltalán járt-e nálunk és ha igen, akkor őt ki szolgálta ki és mivel. Amennyiben ez így megtörtént, akkor én személyesen javaslom, hogy forduljon a megfelelő hatósághoz és éljen ellenünk hivatalos panasszal. Ennek minden következményét vállalni fogjuk!” – írja a vendéglátóhely.

Borítókép: illusztráció


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A színvonalas neurológiai ellátás biztosított Szentesen is

Szabó Viktor

Szentesen forgatott az M1 stábja

Szabó Viktor

Kinek ártott ez a lámpa, és ez a kuka?!

Szabó Viktor

Ellepi a gaz Szentest, felháborodtak a lakók

Szabó Viktor

Elektromos rollert lopott Szentesen, de gyorsan elkapták a zsaruk

Szabó Viktor

Szentesi lakosok verekedtek össze az utcán

Szabó Viktor

Kocsikból, házakból lopott egy szentesi és egy mindszenti lakos, nyomozás indult ellenük

Szabó Viktor

Baleset Szentesen! Vezessetek óvatosan!

Szabó Viktor

Idős embert raboltak ki Szentesen

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább