Aktuális

Kedvenceddel strandolnál? Irány a mindszenti kutyás strand!

Ki ne szeretne négylábú barátjával együtt mókázni? Ezt azonban nem minden fürdőhelyen lehet megtenni, azonban Mindszenten a kutyák is ugorhatnak egy hasast (vagy négylábast) a Tiszába.

Mindszent vonzó célponttá vált a kutyatartók és a természetkedvelők számára. A lehetőség, hogy a gazdik és kedvenceik közösen élvezhessék a vízi kalandokat, még erősebb köteléket teremt ember és állat között. A Tiszai kutyás strand nem csak a település lakóinak, hanem a turistáknak is izgalmas úti cél, ahol a természet és a kutyabarát közösség harmóniája találkozik.

Az elkülönített fürdőzési terület biztonságos és kényelmes környezetet nyújt mind a kutyáknak, mind a gazdiknak. A strand területén található pihenőhelyek, játszóterek és egyéb kényelmi szolgáltatások pedig teljes kikapcsolódást biztosítanak a látogatók számára.

Ez a lehetőség is bizonyíték arra, hogy Mindszent mindent megtesz annak érdekében, hogy a vendégek igényeit figyelembe véve kihasználja a természet adta lehetőségeket – megóvva, vigyázva azt! -, és egy igazi kis ékszerdobozzá váljon a térségben.

A kutyás fürdőhely a szabadstrand mellett található, egy kerítéssel van elválasztva a csak emberek által használt parttól.

Fotók: Bárka Dog Beach


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Rendben indult az új ügyeleti rendszer Csongrád-Csanádban

Szabó Viktor

Büszkék vagyunk: a szentesi teniszezők Gyulán mutatták meg tehetségüket

Szabó Viktor

Káposztás hétvége Csongrádon

Szabó Viktor

Farkas Sándor: A magyar gazdák agrártámogatásai a 2027-ig tartó időszakban is biztosítottak

Szabó Viktor

Kutyákkal együtt indult a IV. Kistelek-Ópusztaszer Éjszakai Gyalogtúra

Szabó Viktor

Ismét tűzgyújtási tilalom van a térségünkben!

Szabó Viktor

Rangos elismerésben részesült a Hódmezővásárhelyi SZC főigazgatója, Kincses Tímea

Szabó Viktor

Isten éltessen, Magyarország!

Szabó Viktor

Szentesen lép fel Mario és Kiss Kevin

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább