Mindszent

Kedvenceddel strandolnál? Irány a mindszenti kutyás strand!

Ki ne szeretne négylábú barátjával együtt mókázni? Ezt azonban nem minden fürdőhelyen lehet megtenni, azonban Mindszenten a kutyák is ugorhatnak egy hasast (vagy négylábast) a Tiszába.

Mindszent vonzó célponttá vált a kutyatartók és a természetkedvelők számára. A lehetőség, hogy a gazdik és kedvenceik közösen élvezhessék a vízi kalandokat, még erősebb köteléket teremt ember és állat között. A Tiszai kutyás strand nem csak a település lakóinak, hanem a turistáknak is izgalmas úti cél, ahol a természet és a kutyabarát közösség harmóniája találkozik.

Az elkülönített fürdőzési terület biztonságos és kényelmes környezetet nyújt mind a kutyáknak, mind a gazdiknak. A strand területén található pihenőhelyek, játszóterek és egyéb kényelmi szolgáltatások pedig teljes kikapcsolódást biztosítanak a látogatók számára.

Ez a lehetőség is bizonyíték arra, hogy Mindszent mindent megtesz annak érdekében, hogy a vendégek igényeit figyelembe véve kihasználja a természet adta lehetőségeket – megóvva, vigyázva azt! -, és egy igazi kis ékszerdobozzá váljon a térségben.

A kutyás fürdőhely a szabadstrand mellett található, egy kerítéssel van elválasztva a csak emberek által használt parttól.

Fotók: Bárka Dog Beach- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Újabb mélységekben a mindszenti baloldal

Szabó Viktor

Farkas Dániel Mindszenten: A politikai kalandoroktól és a hazugságoktól óvakodjanak! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

A nagy mindszenti szavazatvásárlás

Szabó Viktor

Átlépték a vörös vonalat: Sortüzet vízionál a mindszenti baloldal

Szabó Viktor

Pünkösdi vigasságok lesznek a hétvégén Mindszenten

Szabó Viktor

Félelem a mindszentiek szívében

Szabó Viktor

Mindszenten fogtak tolvajt a rendőrök

Szabó Viktor

Olaszországban parádézott a mindszenti úszózseni

Szabó Viktor

Belharcok a mindszenti baloldalon

Szabó Viktor