Sport

Döntőben a Fradi, a harmadik helyért játszhat a Győr

A Győr két góllal kikapott a címvédő Viperstől a kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőben, a Fradi a bajnoki címért játszhat.

A Győri Audi ETO KC 37-35-re kikapott a legutóbbi két kiírásban diadalmaskodó norvég Vipers Kristiansand együttesétől a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének szombati első elődöntőjében. A Győr – 2021 után ismét – a harmadik helyért léphet pályára.

Budapest, 2023. június 3. A gyõri játékosok a kézilabda nõi Bajnokok Ligája elõdöntõjében játszott Gyõri Audi ETO KC – Vipers Kristiansand mérkõzés végén a budapesti MVM Dome sportcsarnokban 2023. július 3-án. A Gyõri Audi ETO KC 37-35-re kikapott. MTI/MTI Fotószerkesztõség/Illyés Tibor

A Ferencváros azonban 2002 után ismét bejutott a fináléba. Az FTC 1971 és 2002 után harmadik alkalommal került a legrangosabb európai kupasorozat döntőjébe, de nyernie még nem sikerült.

Angela Malestein hét, Emily Bölk hat, Klujber Katrin és Andrea Lekic öt-öt góllal, Bíró Blanka négy, Janurik Kinga öt védéssel járult hozzá a sikerhez.

Ezen a találkozón és a Győr-Vipers elődöntőn is 20 022 volt a hivatalos nézőszám, amely új világcsúcs női kézilabdamérkőzésen.

A Ferencváros ellenfele a címvédő norvég Vipers Kristiansand lesz a vasárnap 18 órakor kezdődő döntőben.

Budapest, 2023. június 3. A ferencvárosi Tomori Zsuzsanna (b) és Alicia Stolle (j), valamint Henny Ella Reistad (k), a dán csapat játékosa a kézilabda nõi Bajnokok Ligája elõdöntõjében játszott FTC-Rail Cargo Hungaria – Team Esbjerg mérkõzésen a budapesti MVM Dome sportcsarnokban 2023. július 3-án. MTI/MTI Fotószerkesztõség/Illyés Tibor


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Diákolimpián remekeltek a Zsoldos focicsapatai

Szabó Viktor

BREAKING! Felsőoktatási intézmény érkezik Szentesre

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna Európa-bajnoki kerettag! 

Szabó Viktor

Vásárhelyi és szegedi egyesületek szerveznek országos futóversenyt Szentesen

Szabó Viktor

Családi napot tartanak a Szentesi Tenisz Klubban

Szabó Viktor

Kecskeméten parádéztak a szentesi úszók

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna magyar bajnoki bronzéremmel nyitott az OB-n

Szabó Viktor

Szlovákiában remekelt a szentesi Sztanó György

Szabó Viktor

Dobogón végeztek a szentesi úszók Vásárhelyen!

Szabó Viktor