Sándorfalva

Lezárult a Sándorfalvi Piac fejlesztésének és bővítésének II. üteme

A „Sándorfalvi piactér fejlesztése, bővítése II. ütem” című, TOP-1.1.3-16-CS1-2019-00014 kódszámú pályázaton vissza nem térítendően, 99,95 millió forint értékű összegből bővült és fejlődött tovább a piactér.

Sajtóanyag:

“Három egységes épületet létesítettünk a területre, amely 223,1 négyzetméter, mellette 860 négyzetméter járda és térburkolat került kiépítésre, valamint a komfortos időtöltés érdekében szociális helyiségek, szökőkút és kerékpártárolók is helyet kaptak. A közbiztonság érdekében világítást és kamerahálózatot is elhelyeztünk. A pályázatban korszerű hangtechnikai berendezés is kiépítésre kerül.


A projekttel célunk volt, hogy a már meglévő sándorfalvi piactér színvonalát növeljük, kényelmesebbé tegyük az időtöltést az árusok és vásárlók számára egyaránt, valamint további elképzelésünk, hogy piac ne csak az adás-vétel színtere legyen, hanem a fejlesztéseknek köszönhetően közösségi térként is szolgálhasson.


A közbeszerzési eljárás során a GLOBÁL 21 Építőipari és Szolgáltató Kft. adta a legjobb árajánlatot, így a képviselő-testület döntésének értelmében ők végezték a kivitelezést.

A piac üzemeltetője továbbra is a Sándorfalva Önkormányzati Vagyonkezelő Közhasznú Nonprofit Kft.
2022. szeptember 25-én, vasárnap délelőtt ünnepélyes átadóval zárult a pályázat. Az eseményen Gajdosné Pataki Zsuzsanna, városunk polgármestere és Farkas Sándor miniszterhelyettes, térségünk országgyűlési képviselője mondott beszédet.”


A projektről bővebb információt a sandorfalva.hu oldalon olvashatnak.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Gyakorlatozni fog a honvédség Sándorfalvánál

tk_arpad

A lakosság bevonásával készült klímavédelmi terv Sándorfalván

tk_arpad

Megnövekedett hanghatásra kell számítani Sándorfalva térségében

tk_arpad

Nyílt nap a Sándorfalvi úti Hulladékkezelőnél

tk_arpad

Kerékpárút fejlesztés Szatymaz és Sándorfalva között és Sándorfalva belterületén

tk_arpad

Megújult az energiahasználat a sándorfalvi Nádastó Szabadidőparkban

tk_arpad

Megnövekedett hanghatásra kell számítani Sándorfalva térségében

cs3_admin

Két héten át Sándorfalván a művészeté a főszerep

cs3_admin

Autóbusz és személygépkocsi ütközött össze Sándorfalvánál

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább