Kézilabda EB

Szigorú belépési szabályok a kézilabda Eb-n

A maszk, védettségi igazolvány, személyazonosító okmány és karszalag kell, hogy valaki bejusson a csarnokba.

A szervezők tájékoztatása szerint a budapesti, szegedi és debreceni mérkőzéseken az érvényes belépőjegy vagy bérlet mellett – a koronavírus-járvány miatt – a 12. életévüket betöltött személyeknek be kell mutatniuk a védettségi igazolványukat vagy a 72 órán belüli negatív PCR-tesztjüket, valamint a védettséget igazoló dokumentumon szereplő személyazonosító okmányukat.

A 12 év alatti gyermekek a koronavírus elleni védettségét igazoló, 18. életévét betöltött személy felügyelete alatt vehetnek részt az eseményen. Az orrot és a szájat elfedő maszk használata ugyancsak kötelező, csak az étkezés és italfogyasztás idejére lehet mellőzni.

Az arénába lépés előtt minden szurkoló karszalagot kap. A budapesti meccsekre érkezők ezt a budaörsi Tesco, a fóti Auchan, vagy pedig a Groupama Aréna parkolójában vehetik át. Debrecenben a Hódos Imre Sportcsarnok, Szegeden pedig a Tisza Center parkolójában lehet hozzájutni a karszalagokhoz.

Családi jegy esetén minden családtag megjelenése kötelező a helyszínen. A karszalagokat már a mérkőzés előtti napon érdemes felvenni a fennakadások elkerülése érdekében.

A szervezők figyelmeztetnek, hogy közönségparkoló egyik helyszínen sem áll rendelkezésre, ezért kérik, hogy a tömegközlekedési eszközöket részesítsék előnyben az arénák megközelítéséhez.

Helyszíni jegyvásárlásra is lesz lehetőség, a pénztárak nyitva tartanak, de a szervezők inkább az elővételes vásárlást javasolják a watchgamesseemore.hu/jegyek oldalon.

MTI



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Férfi kézilabda Eb – Magyarország-Portugália 31-30

cs3_admin

Eb-re készen a válogatott

cs3_admin

Férfi kézilabda Eb – Magyar sikereket jósol az egyik legismertebb szakíró

cs3_admin

Férfi kézilabda Eb – Leimeter, Juhász Ádám és Balogh Zsolt is kimaradt a keretből

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább