Vélemény

Apáti Bence: Csepp a tengerben

„Micsoda család! címmel jelentetett meg a napokban a Szivárványcsaládokért Alapítvány egy hiánypótló mesekönyvet. (Mikor máskor, mint gyereknapon.) A hiányt ebben az esetben kéretik szó szerint, valamint véresen komolyan venni, tudósítóink szerint ugyanis már hónapok óta tapasztalható egy egészen furcsa jelenség: Magyarországot valósággal ellepték a zombiként maguk elé bámuló, katatón állapotban ténfergő emberek, akik Hosszúpályitól egészen Sopronkövesdig transzparensekkel tüntetnek, és a teljes kétségbeesés határán egyensúlyozva követelik, hogy kapható legyen végre egy efféle, a homoszexuális és leszbikus szülők életét bemutató kedves kis mesekönyv.

Hiszen szerintük teljességgel elviselhetetlen az az áldatlan állapot, hogy mindössze az HBO-n, a Netflixen meg az összes létező új mozifilmben és sorozatban láthatnak csak szimpatikus, humoros és csillogóan intelligens, valamint megnyerő külsejű LMBTQI-embereket, ahogy szülőként, barátként, hétköznapi vagy szuperhősként állnak helyt az életben, és mutatják a helyes, és progresszív utat a kedves nézőknek. Úgy tudjuk, azt is keveslik, hogy már minden új mesefilmben is megjelentek a homoszexuális közösség legfurcsább képviselői, vagy hogy a Pride ma már nem egy napig, hanem egy teljes hónapig tart.

Amely rendezvények csúcspontjának számító felvonuláson pedig muszáj megjelenniük a nyugati multik megbecsült alkalmazottainak, ha meg nem teszik tiszteletüket, akkor nem lesznek továbbra is a nyugati multi megbecsült alkalmazottai.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasói levél: Hogy viselkedhet idős emberekkel így valaki?!

Szabó Viktor

Szabó Zoltán azt üzente, elfogyott a regimentje

Szabó Viktor

Moderari: Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Előbb a gyerek, amiért kapják a pénzüket. Utána jön a fizetés mértéke, meg a tüncike!,

Szabó Viktor

Moderari: A hátrahagyottak magányáról

Szabó Viktor

Szánthó Miklós: a woke-mozgalom veszélyes fertőzés, amelynek ellenszere a magyar recept

Szabó Viktor

Moderari: Figyelő szemeinket Lengyelországra vessük!

Szabó Viktor

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor