Ópusztaszer

Pénteken nyit az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark a hivatalos oldalán közzétett közlemény szerint az Emlékpark 2021. május 7-én, pénteken megnyitja kapuit.

Az opusztaszer.hu-n felhívják a látogatók figyelmét, hogy a 94/2021. (IV.26.) kormányrendelet 17. § értelmében csak a 60/2021. (II.12.) kormányrendelet szerinti hatósági igazolvánnyal (továbbiakban védettségi igazolvány) rendelkező – 18. életévüket betöltött – látogatók léphetnek be az Emlékpark területére.  18 év alatti látogató védettségi igazolvány nélkül léphet be, amennyiben védettségét igazoló, 18 éven felüli látogató felügyelete alatt áll.

A védettségi igazolványt, illetve azon személyazonosság igazolására alkalmas igazolványt, amely alapján a védettségi igazolvány ki lett állítva, a vendégbejáratnál történő belépés során a látogatók, az Emlékpark biztonsági szolgálatának felhívásra kötelesek bemutatni. 18 év alatti – és 6. életévét betöltött – látogató az életkorának igazolására alkalmas igazolványt köteles felhívásra bemutatni, amelyek az alábbiak lehetnek: személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány, diákigazolvány.

Azon látogatók esetében, akik a szükséges igazolványokkal nem rendelkeznek, vagy azt hitelt érdemlően bemutatni nem tudják, a belépést kénytelenek megtagadni abban az esetben is, amennyiben érvényes belépőjeggyel rendelkeznek.

Kérjük továbbá a látogatókat, hogy maszkjukat a továbbiakban se feledjék otthon, mert az Emlékpark egyes – zárt – helyiségeiben annak használata továbbra is kötelező lesz.

Minden egyéb változásról hivatalos tájékoztatást adnak az Emlékpark honlapján (www.opusztaszer.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/opusztaszer).

Kérjük, látogatásuk előtt mindenképpen érdeklődjenek a fenti elérhetőségeken, vagy az Emlékprak kollégáinál a 30/982-3117-es telefonszámon!

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Pünkösdi programkavalkád az ópusztaszeri Emlékparkban

cs3_admin

Emlékhelyek Napja az Ópusztaszeri Emlékparkban

cs3_admin

Szeri Húsvét az ópusztaszeri Emlékparkban

cs3_admin

Saját apját rabolta ki egy 18 éves ópusztaszeri fiú

cs3_admin

Halálos baleset Ópusztaszeren

cs3_admin

Helytörténeti pályázat középiskolások részére

cs3_admin

Családi vadásznapot rendeznek Ópusztaszeren

cs3_admin

Borszűrő Szent Mihály ünnepe Ópusztaszeren

cs3_admin

A kulturális örökségi helyszíneket népszerűsíti az ópusztaszeri emlékpark és az Exit alapítvány

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább