Ópusztaszer

Pénteken nyit az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark a hivatalos oldalán közzétett közlemény szerint az Emlékpark 2021. május 7-én, pénteken megnyitja kapuit.

Az opusztaszer.hu-n felhívják a látogatók figyelmét, hogy a 94/2021. (IV.26.) kormányrendelet 17. § értelmében csak a 60/2021. (II.12.) kormányrendelet szerinti hatósági igazolvánnyal (továbbiakban védettségi igazolvány) rendelkező – 18. életévüket betöltött – látogatók léphetnek be az Emlékpark területére.  18 év alatti látogató védettségi igazolvány nélkül léphet be, amennyiben védettségét igazoló, 18 éven felüli látogató felügyelete alatt áll.

A védettségi igazolványt, illetve azon személyazonosság igazolására alkalmas igazolványt, amely alapján a védettségi igazolvány ki lett állítva, a vendégbejáratnál történő belépés során a látogatók, az Emlékpark biztonsági szolgálatának felhívásra kötelesek bemutatni. 18 év alatti – és 6. életévét betöltött – látogató az életkorának igazolására alkalmas igazolványt köteles felhívásra bemutatni, amelyek az alábbiak lehetnek: személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány, diákigazolvány.

Azon látogatók esetében, akik a szükséges igazolványokkal nem rendelkeznek, vagy azt hitelt érdemlően bemutatni nem tudják, a belépést kénytelenek megtagadni abban az esetben is, amennyiben érvényes belépőjeggyel rendelkeznek.

Kérjük továbbá a látogatókat, hogy maszkjukat a továbbiakban se feledjék otthon, mert az Emlékpark egyes – zárt – helyiségeiben annak használata továbbra is kötelező lesz.

Minden egyéb változásról hivatalos tájékoztatást adnak az Emlékpark honlapján (www.opusztaszer.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/opusztaszer).

Kérjük, látogatásuk előtt mindenképpen érdeklődjenek a fenti elérhetőségeken, vagy az Emlékprak kollégáinál a 30/982-3117-es telefonszámon!



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Megnyitja kapuit az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark

Szabó Viktor

Újabb baleset: árokba borult egy személyautó Baks és Ópusztaszer között

Szabó Viktor

Közintézményekből lopott a 28 éves férfi Ópusztaszeren

Szabó Viktor

Elkészült az energetikai fejlesztés az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban

Szabó Viktor

Az ópusztaszeri Bozsó Zoltán ismét az ország legjobb sportfavágója

Szabó Viktor

A Szobori búcsúra várják az érdeklődőket szeptember elején

Szabó Viktor

Átadták a Csongrád-Csanád Vármegye Díjakat

Szabó Viktor

Befejeződött a Szent Miklós Katolikus Általános Iskola és Óvoda ópusztaszeri telephelyének korszerűsítése

Szabó Viktor

Elemlámpát előkeresni, idén is megrendezik a Kistelek-Ópusztaszer Éjszakai Gyalogtúrát

Szabó Viktor