Kistelek

A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában

A Kisteleki Rendőrkapitányság 06060/221/2020. bűnügyi számon, nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A gyanú szerint az elkövetők 2020. szeptember 13-án 20 óra körül törtek be a felújítás alatt álló tanyába, ahonnan épületgépészeti eszközöket, építőanyagot és műszaki cikkeket tulajdonítottak el.
A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kisteleki Rendőrkapitányságon (6760 Kistelek, Petőfi u. 2.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62/562-400-as hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

„Célba ért” a KITE Kisteleken

cs3_admin

Autókat szállító tréler borult fel az M5-ösön Kisteleknél

cs3_admin

Arany minősítést szerzett a Kisteleki Citerazenekar

cs3_admin

Oldalára borult egy autóbusz Kisteleknél

cs3_admin

Újranyitott a kisteleki hulladékudvar

Endre Araczki

22. alkalommal ürítették ki a kupakgyűjtő szívet Kisteleken

cs3_admin

Sport-egészség–kapcsolatépítés, Kistelek kontra Csorvás

cs3_admin

A kopjafáknál koszorúzott a Kisteleki Járási Hivatal

cs3_admin

Megújul a temető kerítése Kisteleken

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább