Belföld

Új, egyedi a Lepényeket előállító gépsorral bővült a vecsési Gastland Flight Catering

Új, egyedi a Lepényeket előállító gépsorral bővült a vecsési Gastland Flight Catering, ahol a ma már szinte mindenhol ismert félkész, fagyasztott finomságok készülnek.

A Gastland Flight Catering Kft. “Lepényes” Lepényeket gyártó üzeme a Pest megye Területfejlesztési Koncepció 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatás keretén belül a Pénzügyminisztérium támogatásával 171.325. 000 Ft támogatásban részesült; Lepény terméket előállító, egyedi gépsor beszerzésére. A vecsési üzemben megvalósuló fejlesztés véghez vitelével a Lepényes, nemcsak a teljes hazai piac kiszolgálására válik képessé, hanem ezáltal a nemzetközi piacokon is képes felvenni a versenyt. Az egyedi gépsor beszerzése által több termék előállítására nyílik lehetőség, amivel további munkahelyek teremtődnek és a Lepényes termékek sikere révén, nemcsak a térség és a Lepény válik ismertebbé, hanem a hazai gasztronómia is.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Sándorfalvi gyerekek rajzai is bekerültek a Harry Potter írójának új meséjébe

Endre Araczki

Fokozott óvatosságra int a katasztrófavédelem a tűzesetek elkerüléséért

cs3_admin

A tulajdonosváltás nem érinti az Aegon Magyarország ügyfeleit

cs3_admin

Súlyos baleset Vásárhelyen

cs3_admin

Kijöhet a kórházból Böjte Csaba

cs3_admin

A javítás ideje nem számít bele a jótállási időbe

cs3_admin

Újabb Volánbusz-állomásokon kötelező a jegyelővétel december 1-től

cs3_admin

Súlyos baleset Kiskőrösnél

cs3_admin

Egy babakocsit toló anyukát és két kisgyermekét gázolta el egy kisbusz a zebrán

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább