Ópusztaszer

Kitüntető köszönet Ópusztaszer polgármesterének

Egy exkluzív kivitelezésű emléklappal köszönte meg a majd húsz éve tartó támogatást Makra József polgármesternek az ópusztaszeri közgyűlésen a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete.

Ópusztaszer településen több civil egyesület működik. Van, amelyik a sportra, a mozgás hasznosságára hívja fel a figyelmet, és van, amelyik azért jött létre, mert kiemelten fontosnak tartja a faluszépítést, a hagyományőrzést. És van olyan civil csoport is, amelyik érdekvédelemmel, tagjai érdekképviseletével is foglalkozik.

Erre nagy szükség van a településen, ezt mutatja az is, hogy a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesületének Ópusztaszeri Csoportja immár 19. éve szünet nélkül él, működik, segíti a csoport tagjait.

A többi ópusztaszeri civil egyesülettől kicsit eltérő módon, a mozgáskorlátozottak csoportja nemcsak a programszervezésben, a közös főzőcskézésben, vagy a kirándulásokban látja működésének legfontosabb feladatait. Legfőbb tevékenységük a mozgásában korlátozott, és emiatt tartósan fogyatékossá vált emberek és családjaik számára a lelki segítségnyújtás. És emellett segíteni őket visszatalálni a társadalomba, a munka világába.

Forrás, fotó: kistelekjaras.hu

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Őszi kavalkád az ópusztaszeri óvodában

cs3_admin

Október 23-án ingyenes a belépés az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba

cs3_admin

A polgárőrök szolgálaton kívül életet mentettek

cs3_admin

Felújították az ópusztaszeri templomot

cs3_admin

Versenyképes ágazattá kívánja fejleszteni az erdőgazdálkodást az Agrárminisztérium

cs3_admin

Szerét ejtették – 50 éves az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark

cs3_admin

Borszűrő Szent Mihály, Szüret és Iparosok Napja Ópusztaszeren

cs3_admin

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark is csatlakozott a „Magyarország ősszel is vár!” című kampányhoz

cs3_admin

A Csongrád-Csanád Megyei Levéltár igazgatója kapta idén a Szer Üzenete-díjat

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább