Kistelek

Másodszorra szerveztek nyári tábort a fiatal horgászoknak Kisteleken

A tavalyi nagysikerű horgásztábor után idén is megrendezte a nyári tábort a fiatal horgászok számára a Kisteleki Horgászegyesület. A létszám a meghirdetés után röviddel már betelt, így 25 fővel rajtolt el a tábor július 13-án.

A program reggelente elméleti oktatás volt a horgásztó partján felállított sátorban, benne ismerkedés a halakkal, szabályokkal és egyéb ismeretekkel, majd a közösen elfogyasztott reggeli után a gyakorlati ismeretek elsajátítása következett.

Míg az előző évben egy spiccbotot, az idén egy orsóval felszerelt horgászbotot kaptak a résztvevők, amellyel izgatottan láttak neki a horgászatnak.

Az esetlegesen felmerülő nehézségekben a már tapasztalt, idősek horgászok voltak a gyerekek segítségére, így egy horogkötés vagy az úszó beakadása sem okozott nagy problémát a fiatal horgásztanoncok számára.

Az utolsó napon a várva várt horgászversenyre került sor, majd az ünnepélyes eredményhirdetés után palacsintázással és kötetlen játékkal fejeződött be az idei horgásztábor.

Forrás: kistelekjaras.hu

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Bővül a kisteleki piac

cs3_admin

Az akadályhajtással zárult a kisteleki lovas szakmai napok programja

cs3_admin

Kisteleken is kimutatták a koronavírus fertőzést

cs3_admin

Ötvenen Kistelekről

cs3_admin

Kisteleken is megszentelték az új kenyeret

cs3_admin

Kitüntetést kapott a kisteleki járás főállatorvosa

cs3_admin

Hollywoodi lovas kaszkadőr és világbajnok hajtók a kisteleki vásártéren

cs3_admin

Idén is megszentelték a kenyeret a kisteleki Tündérkertben

cs3_admin

Szolgálnak-Védenek!

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább