Csongrád

A csongrádi Új Esély Állatvédő És Állatmentő Alapítvány támogatókat keres

Közleményben kér segítséget, keres támogatókat a csongrádi Új Esély Állatvédő És Állatmentő Alapítvány, amelyet szerda este tett közzé a Facebook oldalán:

“Sajnos hamarosan minket is elér az élelemhiány, a gyűjtések hosszú hónapok óta elmaradnak s egyéb lehetőségeink is korlátozottak a kialakult és még igencsak érzékelhető vírushelyzet miatt, ezáltal nem tudunk annyi eledelhez jutni, ami most már innentől hosszútávon biztosítaná a mindennapi ellátásokat, készleteink erőteljesen fogyóban vannak!

Az eddigi tartalékainkat rövidesen feléljük, továbbá mindazokat is, melyeket kedves állatbarátoktól illetve néhány más szervezet által kaptunk ezekben a nehéz időkben is, amiket nagyon szépen köszönünk!

Ebben szeretnénk a segítségeteket kérni!
Amire legfőképp szükségünk van az elsősorban kutyatápok, valamint kutyaszalámik és konzervek!
Adományokat bármikor tudunk fogadni, ha éppen nem tartózkodunk kint is a menhely elé akár névvel ellátva vagy anoniman elhelyezve, melyeket a legközelebbi kiérkezésünkor beviszünk, ha pedig személyes átadást részesítitek előnyben, akkor az oldalon előre egyeztetett időpont alapján megtehetitek mindezt ezen formában is!
Anyagi támogatásokban is számítunk rátok, mivel rengeteg kiadásunk van minden téren és ezek is meglehetősen a nullához közelítenek!

OTP BANKSZÁMLASZÁM: 11735050-23547102
IBAN: HU73117350502354710200000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB

Csak a ti segítségetekkel együtt tudjuk ellátni lakóinkat, a menhelyi tevékenységeinket, illetve segíteni a rászoruló állatokat, mivel sajnos fix támogatók híján vagyunk mai napig, nincsenek mögöttünk olyan személyek, akikhez bármikor bármilyen esetben fordulhatnánk, mégsem szokásunk folyton kéregetni, sem panaszkodni, de most tényleg nagy szükségünk van rátok!
Köszönjük!!!”

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Csavarog a Mikulás Csongrádon

cs3_admin

Azonosították a rendőrök a verekedő tinilányokat Csongrádon

cs3_admin

Karácsonyi angyalok Csongrádon

cs3_admin

Cseri Gábor alpolgármester gyújtotta meg az első gyertyát Csongrád adventi koszorúján

cs3_admin

Nyárra megújul a Körös-toroki strand

cs3_admin

Sajtótájékoztató Csongrádon

cs3_admin

Csütörtöktől kötelező a maszkhasználat Csongrád nagyobb közterületein

cs3_admin

Két autó ütközött Csongrádnál, a 451-es főúton (képgalériával)

cs3_admin

Csütörtöktől kötelező lesz a maszkhasználat Csongrád forgalmas közterületein

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább