Csongrád

A csongrádi Új Esély Állatvédő És Állatmentő Alapítvány támogatókat keres

Közleményben kér segítséget, keres támogatókat a csongrádi Új Esély Állatvédő És Állatmentő Alapítvány, amelyet szerda este tett közzé a Facebook oldalán:

“Sajnos hamarosan minket is elér az élelemhiány, a gyűjtések hosszú hónapok óta elmaradnak s egyéb lehetőségeink is korlátozottak a kialakult és még igencsak érzékelhető vírushelyzet miatt, ezáltal nem tudunk annyi eledelhez jutni, ami most már innentől hosszútávon biztosítaná a mindennapi ellátásokat, készleteink erőteljesen fogyóban vannak!

Az eddigi tartalékainkat rövidesen feléljük, továbbá mindazokat is, melyeket kedves állatbarátoktól illetve néhány más szervezet által kaptunk ezekben a nehéz időkben is, amiket nagyon szépen köszönünk!

Ebben szeretnénk a segítségeteket kérni!
Amire legfőképp szükségünk van az elsősorban kutyatápok, valamint kutyaszalámik és konzervek!
Adományokat bármikor tudunk fogadni, ha éppen nem tartózkodunk kint is a menhely elé akár névvel ellátva vagy anoniman elhelyezve, melyeket a legközelebbi kiérkezésünkor beviszünk, ha pedig személyes átadást részesítitek előnyben, akkor az oldalon előre egyeztetett időpont alapján megtehetitek mindezt ezen formában is!
Anyagi támogatásokban is számítunk rátok, mivel rengeteg kiadásunk van minden téren és ezek is meglehetősen a nullához közelítenek!

OTP BANKSZÁMLASZÁM: 11735050-23547102
IBAN: HU73117350502354710200000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB

Csak a ti segítségetekkel együtt tudjuk ellátni lakóinkat, a menhelyi tevékenységeinket, illetve segíteni a rászoruló állatokat, mivel sajnos fix támogatók híján vagyunk mai napig, nincsenek mögöttünk olyan személyek, akikhez bármikor bármilyen esetben fordulhatnánk, mégsem szokásunk folyton kéregetni, sem panaszkodni, de most tényleg nagy szükségünk van rátok!
Köszönjük!!!”

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Gázvezetéket vágtak el Csongrádon – szivárgás miatt lezártak egy útszakaszt (gépgalériával)

cs3_admin

Egészségnapot tartottak a csongrádi rendelőintézetben

cs3_admin

Változik a csongrádi Polgármesteri Hivatal munka- és ügyfélfogadási rendje

cs3_admin

Többször lopott Csongrádon egy szegedi férfi, a rendőrök elkapták

cs3_admin

Mától újra nyitva a csongrádi könyvtár olvasóterme és informatikai részlege

cs3_admin

Indul a versenyszezon a csongrádi vízilabdásoknál

cs3_admin

Hulladék égett Csongrád közelében

cs3_admin

Mentanap Csongrádon

cs3_admin

A XXX. PleinAir Nemzetközi Alkotótelep Zárórendezvényei

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább