Csongrád

Elstartolt az idei Laguna Beach programsorozat

Az elmúlt hétvégén, június 20-án szombaton, a megfelelő egyeztetések és engedélyeztetéseket követően, újra nyitott a Laguna Beach Csongrádon, a Körös-toroki üdülőtelepen. Az oly sokszor emlegetett Koronavírus általi korlátozások, nem kis fejtörést okoztak a szórakoztató ipar számára.

Túri Nagy Róberttel a napokban a hétvége eseményeiről és az elkövetkező időszakról beszélgettünk. A rendezvényszervező nem volt pesszimista a nyári szezon tekintetében, viszont a bizonytalanság lényegesen megnehezítette a szervezőmunkát. Mint említette, ebben a szakmában hónapokkal előre le kell szervezni, egy-egy előadót, illetve egy nagyszabású esemény előkészítése és kivitelezése is heteket vesz igénybe. Az említett időszak nagyon megnehezítette az előre tervezést és a korlátozások megszűnését követően, szinte csak napok álltak a rendelkezésükre, a szervezés tekintetében. Mind ezek mellett az időjárás is elég változatos, az igazi nyár még nem igazán mutatta meg mire képes. Ennek ellenére az elmúlt hétvégén egy igazán jó hangulatú azt is mondhatnánk „ütős bulival” nyitott a Laguna Beach, ahol a megengedett létszámnak megfelelően újra megnyílt a fiatalok számára a megszokott, igényes szórakozási lehetőség Csongrádon, ahol az est folyamán a hangulat meghatározó volt. Remélhetőleg a heti rendszerességű programsorozat a nyár végéig folytatódik, ahová mint minden évben, most is kiemelt programokkal, igényes és változatos zenei kínálattal várják a szórakozni vágyó közönséget.

T.G.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Böde Dánielt Csongrádon fogadta a KITE

cs3_admin

Körös-toroki Oxigénfalós sikerek

cs3_admin

A szerelem és hűség fája

cs3_admin

Személyautó ütközött a vasúti átjáró lámpa oszlopának Csongrádnál

cs3_admin

Szeptembertől újra bővül a Sághyban a felnőtteknek kínálható ingyenes képzések köre

cs3_admin

Üres a fészek, elröpült belőle a bűvös ajkú dalos kis madár…

cs3_admin

Kürtőskalács fesztivál a Körös-torokban

cs3_admin

Megszületett a Kormánydöntés: megvalósul a Nemzeti Fegyvergyártási Oktatási Központ Csongrádon

cs3_admin

Triplázik a 10 éves Csongrádi Színtársulat

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább